США втрачають контроль над Європою

За підсумками голосування Великої Британії про вихід з ЄС

Тривожний, проте цілком очікуваний, дзвіночок для Євросоюзу. Вже незабаром за прикладом британців може вчинити низка інших членів ЄС.

Поступово Штати втрачають контроль над європейськими партнерами, які постійно перебували під ковпаком США з часів Другої світової.

Для України це шанс зміцнити Східний вал і не дати варварам прорватися у Європу, починаючи від нелегалів і закінчуючи військовою, інформаційною та економічною агресією Кремля. Штатам потрібно пропонувати саме роль їх "форпосту" в турбулентному регіоні за прикладом Ізраїлю.

За хорошу винагороду: створювати проблеми РФ, продавлювати будівництво військових баз НАТО на території України, експорт Демократії в інші пост-радянські країни (Білорусь, РФ, Казахстан, Вірменія), включаючи прокачування опозиційних лідерів, співпраця в оборонному секторі й інші завдання "форпосту".

Хороший шанс для України йти на максимальне зближення зі Штатами, потім вчасно підхопити прапор Євросоюзу

Якось на одному з форумів у Вашингтоні британський консерватор не виключив громадянської війни всередині ЄС на тлі економічних проблем, напливу нелегалів, а також соціальної нерівності. Цілком можливий сценарій, якщо врахувати, що проблем в ЄС додається все більше. Тому зараз хороший шанс для України йти на максимальне зближення зі Штатами, потім вчасно підхопити падаючий прапор Євросоюзу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі