"Справу Онищенка" до кінця не розслідують ніколи

Поки в Україні існує олігархічний консенсус, активи "сім'ї" Януковича не повернуть і не покарають сепаратистів

Думаю, що "справу Онищенка" до кінця не розслідують ніколи. Так само як і не повернуть активи "сім'ї" Януковича в український бюджет, не покарають справжніх сепаратистів, на чиїх руках кров тисяч патріотів і невинно вбитих мирних жителів.

Відповідь дуже проста - це олігархічний консенсус, який укорінився і процвітає вже 25 років.

При цьому, напевно, складно сказати, який устрій згубніший для України: комунізм чи олігархія, за якої нібито країна демократична і вільна, але разом з тим її безповоротні втрати можна прирівняти до втрат за СРСР.

Не потрібно проголошувати хрестові походи. Достатнь прибрати м'який стілець з-під кланово-олігархічних груп, використовуючи потенціал громадянського суспільства

У цій ситуації я не думаю, що потрібно проголошувати "хрестові походи". Достатньо лише "прибрати м'який стілець" з-під кланово-олігархічних груп, використовуючи при цьому потенціал громадянського суспільства. Цих активних громадян приблизно від 0,5 до 2 % населення. Ці люди є. І більшість із них знайомі між собою особисто.

Але для початку їм усім потрібно усвідомити, що це ніяка не вільна країна, а її громадяни не мають права обирати і бути обраними. Політичні партії не влаштовують навіть праймеріз, тому це також вибір без вибору.

Смію думати, що Штати вже верне від спілкування з "кишеньковими злодіями" від олігархів, які ще й сміють виставляти Заходу свої умови (це так, якби індіанці вказували шерифу).

Проблема лише в тому, що ніхто не зможе гарантувати Заходу відносну стабільність, крім цих "кишенькових злодіїв". Тому хочеш не хочеш, а з їх думкою доводиться рахуватися.

Загалом вихід завжди є. Якщо Громадяни зможуть правильно організувати стратегію, спираючись на міць США як найпотужнішої економіки світу, тоді в України ще є шанс. І не тільки вистояти, але й продовжити експансію на Схід, заодно демонтувати нинішній лад в РФ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі