Про переговори з "народними депутатами ДНР та ЛНР"

Поки політики і журналісти розбираються в "нюанси", народ формує картину світу за чужими здоровому глузду принципами

Слова Надії Савченко про "народних депутатів ДНР/ЛНР", з якими необхідно вести термінові переговори без мінських форматів, багатьом здалися дурнею. Декому - роботою за таємнним наймом. Пролила світло Віра Савченко, написавши у своєму Фейсбуці щось на кшталт "Війна вигідна олігархам! А Ви не знали? Так про це всі думають. І тільки Надія наважилася сказати вголос".

Ось тут варто погодитися. Що є,то є. "Всі", тобто таксисти, жінки в громадському транспорті, колгоспники і будівельники, блогери і путінські агенти думають саме так. Що просто таки війна вигідна олігархам. Ахметов, Коломойський, Порошенко, Фірташ, поки "хлопці" воюють, перепродують один одному бронежилети і консерви з недоторканного запасу. Люди і справді так думають.

У цій схемі немає Путіна, немає рішення Думи від 2014 року про введення військ, ні російської "ввічливості", яка на радість всім росіянцям віджала Крим, немає бурятських трактористів... І в'язниці в Донецьку Ростовської області теж немає. Олігархи, воюють, багатіють, кров ллють...

Ми дозволили собі підігравати популістам, поки російські пропагандисти зводять з розуму наших співгромадян

Ви думаєте, це вона дурна? Ні. Це ми дурні. Це ми дозволили собі підігравати популістам, поки російські пропагандисти зводять з розуму наших співгромадян. Це не вони дурні й невігласи. Це ми не допрацьовуємо. Політики, журналісти і "небайдужі громадяни". Поки ми розбираємося в "нюансах", народ формує картину світу за чужими здоровому глузду принципами.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі