Звільнення Савченко - тактична перемога Заходу над Гітлером

У Савченко сьогодні три шляхи: стати провідником нації і почати самостійну гру, спираючись на здорові сили в Україні; злитися з політиками і назавжди загубитися в цьому болоті; зійти нанівець в інформаційному полі.

Надія Савченко може стати єдиним політиком України, який буде користуватися безумовною довірою на Заході. Справа в тому, що звільнення Наді носить таке ж символічне для України, як і для всієї Західної коаліції, яка стоїть проти Кремля й інших диктаторських режимів. Сьогодні Захід перебуває на межі розколу з питань України, чому активно сприяє проросійське лобі в ЄС і США.

Разом з тим, звільнення Савченка для Заходу фактично стало тактичною перемогою над Гітлером. Це має додати коаліції сил і впевненості в собі. Зокрема, для ще більшої підтримки України в боротьбі з російською агресією. В той момент, коли все ось-ось завалиться, з'являється Надія (Hope) і вирулює ситуацію. Чудова історія, особливо в затяжний період кризи, яку переживає Захід.

Савченко - це другий МакКейн. Також льотчик, так само пережила полон і була захоплена російськими спецслужбами

Савченко - це другий МакКейн. Також льотчик, так само пережила полон і була захоплена російськими спецслужбами (вертоліт МакКейна у В'єтнамі збила радянська ракета).

Тому Надії необхідно зіграти на цих почуттях "американських яструбів" США. Впевнений, що така ініціатива обов'язково знайде підтримку у Вашингтоні, Брюсселі, Берліні та інших центрах прийняття рішень. При правильному підході вона могла б зіграти на користь Україні, так і всієї Західної коаліції. Звичайно ж, якщо її не почнуть безжально юзати українські політичні важковаговики.

Реально у Савченко сьогодні три шляхи: стати провідником нації і почати самостійну гру, спираючись на здорові сили в Україні; злитися з політиками і назавжди загубитися в цьому болоті; зійти нанівець в інформаційному полі і повторити долі інших "надій".

Дуже сподіваюся, що вона обере правильний шлях. Останнє слово за Надією!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі