В України - репутація Європейского Сомалі. Так що результати реферундуму чудові

От уявіть. Вам пропонують висловитись за асоціацію з Сомалі. Ваша реакція?

Прочитав коментаторів, щодо референдуму у Нідерландах. Якійсь суцільний україноцентризм. Більшість переконані, що результати спровоковані діями українських політиків. Хоча це дурня, і результати були відомі у день оголошення референдуму.

От уявіть. Вам пропонують висловитись за асоціацію з Сомалі. Ваша реакція?

Вам сильно буде цікаво, чи сформовано вже в Сомалі новий коаліційний уряд? Чи має президент Сомалі незаконний бізнес? Ви будете читати відомих сомалійських блогерів?

Аби таке ставлення змінити, треба реально змінити нашу країну

Ні, ви просто проігноруєте цей цирк, або проголосуєте проти. Для нас, із сформованою за десятиліття репутацією Європейського Сомалі, результати референдуму просто чудові.

Проблема в іншому. Аби таке ставлення змінити, треба реально змінити нашу країну. Аби нідерландці, потрапивши на українську землю, радо рекомендували її для подорожей усім.

Звісно, це стосується і рядових українців, але будемо відвертими. Якщо мова важе зайшла про африканські метафори, то у нас боротьбу з людожерством очолює Іді Амін. І купа народу доводить, що помірковане людожерство - це нормально. Ми гаємо час, тож про що нам тоді говорити?

Оригинал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі