Бомба уповільненої дії

Недавня публікація про корупцію в New York Times - це дитяче лепетання в порівнянні з тією інформаційною бомбою, яка впала, але навіть ще не встигла розірватися.

Це не просто скандал - це геополітична бомба сповільненої дії! Тепер нехай хоча б один український дипломат візьме на себе сміливість і поїде в Конгрес США просити чергову допомогу для України. У той час, коли ім'я демократично обраного президента цієї країни фігурує у скандалі разом з найбільш одіозними світовими правителями, включаючи оточення Путіна, диктаторів на Близькому Сході і корумпованих чиновників УЄФА.

Недавня публікація про корупцію в New York Times - це дитяче лепетання, порівняно з тією інформаційною бомбою, яка впала, але навіть ще не встигла вибухнути.

Ось так оббиваєш усі пороги у Вашингтоні, вмовляєш, пояснюєш, що українці і влада - це дві окремі субстанції, які рідко навіть взаємодіють. І тут приїжджає гарант і розбиває всі ілюзії про Україну спочатку "гібридною війною" американських журналістів, а вже на наступний день скандалом, після якого будь-який президент США, напевно, подав би у відставку і заплатив би чималий штраф та публічно вибачився.

Я не купую того, що президент не знав про угоди і не приділяв їм максимальну увагу в найдраматичніші моменти сучасної української історії. Упевнений, що американці тим більше не куплять липових аргументів від АП!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі