У Росії почалося формування нового правлячого тандему

Грозний стає другим за значенням, після Кремля, центром сили в Росії

Судячи з останніх подій, у Росії почалося формування нового правлячого тандему. У ньому роль молодшого партнера грає глава Чечні Рамзан Кадиров. Грозний стає другим за значенням, після Кремля, центром сили в Росії, що формує федеральний політичний порядок денний.
Кадиров - єдиний глава регіону, що дозволяє собі втручатися у федеральну політику, причому грубо і безцеремонно. Поки "сброд тонкошеих вождей" монотонним хором підспівує президенту, Кадиров починає навіть не співати, кричати партію другого голосу.

Кадиров - єдиний голова регіону, що дозволяє собі втручатися у федеральну політику

Кадиров задав великій російській політиці новий, вірніше, недостатньо добре (на жаль) забутий старий, сталінський стиль. Цей стиль смердить табірним бараком, він звучить як удари розстрільних куль об стінку тюремного підвалу, він вкрадений з радянських газет 37-го року, де приречені на смерть, гинучи, топлять один одного. Як це все знайомо: "вороги народу, зрадники батьківщини, продажні шакали" - солодкий для багатьох наших громадян, "високий" сталінський стиль.
У 30-і роки було популярним гасло "Сталін - це Ленін сьогодні". Зараз, слухаючи погрози і політичні звинувачення, що доносяться нібито з тих похмурих часів, можна сказати: Кадиров - це Путін завтра.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі