Задля попередження ДТП в Укрпошті проводиться профілактична робота з водіями

Нині в Укрпошті автомобільний транспорт займає пріоритетне місце в логістиці підприємства. Для Укрпошти як підприємства, що має у своєму підпорядкуванні більше 3,5 тис. автомобілів, запобігання нещасним випадкам на дорозі є дуже актуальним напрямом роботи.
Кожного дня автомобілі із написом "Пошта" курсують по всім дорогам України. При цьому, за добу вони проїжджають близько 360 тис. км.
Задля попередження ДТП в Укрпошті постійно проводиться профілактична та виховна робота з водіями регіональних дирекцій.
Так, з початку року для забезпечення безпеки дорожнього руху на відомчому транспорті та безперебійного перевезення поштових відправлень в дирекціях УДППЗ "Укрпошта" профільними фахівцями проведено низку попереджувальних заходів. Зокрема, організовано та проведено "Дні безпеки", "Тижні безпеки", "Планові та позапланові інструктажі". Окрему увагу приділяють додатковому вивченню водіями різних розділів Правил дорожнього руху "ПДР" України та, звісно, фізичному стану водії.
Окрім того, постійно проводиться навчання водіїв усіх категорій щодо знань законодавчих та нормативно-правових документів (Закону України "Про дорожній рух"), лінійний контроль виконання водіями відомчого транспорту вимог зазначених документів.
Особливу увагу на підприємстві приділяють технічному стану автомобілів та сезонній готовності до безпечного пересування дорогами України. Зокрема, контролюється рівень зношеності гуми, працездатність всіх вузлів та агрегатів ходової частини, діагностується робота двигунів і паливних систем тощо.
Ми добре розуміємо, що від злагодженості роботи наших водіїв напряму залежить якість обслуговування споживачів та швидкість доставки пошти. Тому ми постійно контролюємо ситуацію та оперативно реагуємо у разі потреби. Разом з тим, хочу додати, що в рамках реформування підприємства закупівля нового поштового автотранспорту є в пріоритеті. Я впевнений, що вже у найближчому майбутньому ми будемо доставляти пошту ще швидше.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі