Саме зараз час оцінити минулу історію нашої держави і рухатися у майбутнє

Днями довелося побувати гостях у ДонНу, де ми разом з колективом, гостями та студентами, святкували день народження Юридичного факультету ДонНУ (Донецького Національного Університету), який у зв'язку з трагічними бойовими діями в Донецьку переїхав до Вінниці.
День розпочався зі студентської наукової конференції, присвяченої актуальним питанням юриспруденції. В холі головного корпусу всіх зустрічав величезний плакат: "Юрфак ДонНУ — діамант юридичної освіти Поділля!".
На першому поверсі розмістилися фотоколажі, підготовлені різними студентськими групами та кафедрами факультету. Тему "Між минулим та майбутнім" було покладено в основу всього цьогорічного Дня юридичного факультету.
Дуже вдало було обрано головну тему святкування. Між минулим і майбутнім зараз знаходиться не тільки Юридичний факультет і весь Донецький Національний університет, а й вся Україна. Кожен її громадянин. Саме зараз час оцінити всю минулу історію нашої держави, не тільки за майже 24 роки незалежності, а з давнини і до цього часу.
А оцінивши ці уроки, рухатися далі, не хаотично, а цілеспрямовано у майбутнє. В якому кожна людина житиме з високо піднятою головою, гордо, щиро, допомагаючи один одному в біді.
Мені здається, що студенти і викладачі Юридичного факультету ДонНУ усвідомили це на власних прикладах.
І саме тому у вступному слові декан факультету, доктор юридичних наук, професор Антоніна Бобкова подякувала їм за те, що в непростий час вони не полишили Almamater у біді та допомогли зберегти факультет і університет вцілому.
Студенти юрфаку згодом запросили на сцену ректора Романа Гринюка і урочисто вручили ректорові символічний ключ від Донецького національного університету.
Величезна кількість емоцій, сміх, сльози, радість, біль, гордість, любов і надію на світле і мирне майбутнє - ось невелика частина того, що переживали ми всі в залі під час проведення заходу.
Дякую вам, друзі, за те, що незважаючи ні на що, ви хочете жити, творити, вірити й любити!
Величезна подяка ректору ДонНУ Роману Гринюку за професіоналізм та людяність.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі