Допоможімо Денискові Проценко отримати шанс на життя

Мабуть, у світі немає нічого страшнішого, ніж бачити страждання хворих дітей. А особливо дітей, для який кожен прожитий день – це невпинна боротьба за життя.
Серед таких маленьких, але сильних борців – і 6-річний Дениско Проценко, якому діагностували лімфобластний лейкоз.
Почувши одного разу про маленького хлопчика, який намагається подолати страшну хворобу, я, як і безліч людей, вже не могла залишатися байдужою до долі цієї світлої дитини і далі продовжую робити все від мене залежне, аби Дениско швидше одужав.
Не зважаючи на безліч болю, який він щодня відчуває, Дениско мужньо тримається. Він по-дитячому сором'язливий і водночас в усьому зацікавлений.
Окремо хочу подякувати Наталі Вершко, яка щоденно опікується проблемами Дениска. Саме вона привернула увагу громадськості до порятунку цього хворого малюка.
Дениско, як і більшість його ровесників, зацікавився плетінням кольорових гумових браслетиків. У зв'язку з цим у його покровителів виникла ідея купувати їх у нього та відправляти нашим бійцям, які воюють у зоні АТО. Таким чином, вдається зробити одразу дві добрих справи - і Дениску кошти на лікування збираються, і наші захисники матимуть сувеніри, сплетені руками маленького героя.
Я прошу всіх людей долучитися до допомоги цьому дивовижному хлопчику і молитися за його здоров'я. Нехай Господь та наша з вами небайдужість допоможе Денискові та його рідним вистояти у цій нелегкій боротьбі за життя.
Окремо хочу подякувати Наталі Вершко, яка щоденно опікується проблемами Дениска. Саме вона привернула увагу громадськості до порятунку цього хворого малюка.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі