Росія прагне залишити Україну без безвізового режиму


На парламентських слуханнях щодо можливості запровадження безвізового режиму з країнами Євросоюзу прозвучала інформація про те, що ніби то ЄС боїться масової міграції біженців і сепаратистів з України.

Про це 15 квітня на слуханнях заявив заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Треба уточнити, що в ЄС бояться сепаратистів, які під виглядом українців проникнуть в ЄС.

Є ще однин нюанс: будь-яка проблема в наших взаєминах з Європою рано або дуже рано впирається в оглядку європейців на РФ.

Для багатьох європейських політиків теза: "Кремль буде незадоволений" - дуже серйозний аргумент, що гальмує будь-яку ініціативу України.

В кожному такому гальмуванні через Росію провину перекладають все одно на Україну, мовляв, ми недоробили, недоприняли, недобудували, недореформували.

Це при тому, що Україна виконали всі умови Мінського договору. Тому Україна очікує, що на саміті східного партнерства у травні в Ризі отримає безвізовий режим з ЄС та перспективу членства у Євросоюзі.
На цьому саміті ми маємо отримати відповіді на головні питання: перше - це визнання європейської перспективи для України. Друге - це підтримка український позиції з приводу надання безвізового режиму з 1 січня 2016 року.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі