ЧИ ОТРИМАЮТЬ КАТЮГИ ПО ЗАСЛУГАМ?

Нинішнє буття майже на кожному кроці дарує докази надмірності інформаційного сміття та його деструктивних наслідків для українського суспільства. Штучно створені ще в часи окупації деграданти-обивателі (яких віднедавна перейменували в "пересічних українців"), мало не з перших нот впізнають блювотворні пісеньки "корчмарської (в оригіналі -"кабацкай") лірики" та аморального скавуління гламурних істот невизначеної статі. З цієї причини, події котрі мають прямий і безпосередній вплив на розвиток суспільства, лишаються поза належної уваги загалу.

П`ятого березня, депутати Верховної Ради, хвилиною мовчання вшанували пам`ять генерала Української Повстанської Армії Романа Шухевича. Насправді, загал вже давно погодився з незаперечністю того факту, що реальними борцями за незалежність України були не песиголовці сатанинської Червоної Армії, а ті, хто зі зброєю в руках протистояв їхній злочинній ході шляхами України, Прибалтики, Білорусі і Східної Європи.

Того ж дня, "у зв'язку з порушенням пункту 27 частини 1 статті 85, статті 128 Конституції України, Закону України "Про судоустрій і статус суддів", Верховна Рада України постановила визнати такою, що втратила чинність Постанову Верховної Ради України "Про обрання суддів" від 7 червня 2012 року №4919-VI в частині обрання на посаду судді Києво-Святошинського районного суду Київської області безстроково Бурбели Юрія Сергійовича як таку, що була прийнята в порушення Конституції України". Забудькуватим та неналежно поінформованим нагадую і повідомляю, що суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області, розглядав і з численними порушеннями вимог Кримінально-Процесуального Кодексу визнав винними громадських активістів Ігоря Мосійчука, Сергія Бевза й Володимира Шпару в зберіганні зброї й замаху на знищення шляхом підриву пам`ятника виродку Володимиру Леніну в м.Бориспіль Київської області.

Вдаючись до кривосуддя, Бурбела давав звіт своїм діям й чудово розумів що бере дієву участь в злочині. Запевнення керівництва СБУ часів Януковича в захисті й прагнення засвідчити лояльність режимові, були головними критеріями в його діях і вчинках. Скасувавши постанову про безстрокове призначення судді Бурбели на посаду, депутати звели нанівець всі його зусилля в справі запопадливості й гону за кар`єрним зростом. Дарма старався катюга. Та чи отримає він по заслузі?

Поінформовані джерела запевнили, що свавільні дії Бурбели в часі розгляду справи громадських активістів певно стануть причиною порушення проти нього кримінальної справи й пред`явлення обвинувачення найближчим часом. Не тяжко здогадатись, що Бурбела навряд чи чекатиме візиту слідчого. Втеча за межі України, рівно як і крок до пекельної безодні (принаймні так нещодавно вчинив інший виродок, кацап Чечетов) можуть врятувати його від злосмердючої камери слідчого ізолятору й праці в промисловій частині виправної установи. Дивно, але знаючи про це, органи досудового розслідування чомусь так і не вдались до превентивних заходів.

Незаздрісна, проте логічно передбачена доля вже згаданого виродка-окупанта Чечетова та запроданця Бурбели, є лише першим кроком в справі очищення українського суспільства від деструктивного людиноподібного намулу. Радіючи (але не зловтішаючись) нехай і вкрай запізнілою карою підлої погані, відзвітую перед українською громадою і про власний вклад. Найближчим часом, до відповідно-профільного комітету Верховної Ради планую подати скаргу на свавілля судді Святошинського р-го суду м.Києва Васильєву К.О. Остання, зухвало проігнорувавши чималу кількість порушень вимог Кримінально-Процесуального Кодексу та відсутність вагомих доказів, визнала мене винним в справі побиття прокурора цього ж району Брянцева. Того самого, який звинувачував в суді учасників акції "Україна без Кучми" (подія відбулась в березні 2001-го року) в порушенні громадського порядку.

Тремтіть негідники. Стріляйтесь або стрибайте з найвищих поверхів висотних будинків. На моїй землі ви зайві. Тому й не уникнути вам кари. Здолаю й покараю.

Олесь Вахній

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі