Пора називати вулиці й площі іменем Кіборгів

У нас тепер свої герої - КІБОРГИ! І ніяке х...йло з кісєльовим уже нічого не зроблять. Народжується нації зі своїми героями і міфологією. Лагерна хероізація накрилася в ДА. Що не було б далі, а діти гратимуться в кіборгів і кацапів. При чому останніх - валитимуть.

Пора називати вулиці і площі імені Кіборгів. Про них уже у світі легенди ходять. А це сильніше атомної бомби і Бандери теж. Найкраща у світі і найефективніша операція спецназу - звільнення ДА від окупантів. Найдовша героїчна оборона - це кіборги в ДА. Найефективніший бій (1 до 50) - кіборги в ДА. Найкраща сила Духу - кіборги в ДА.

Знаєте, що таке Моссад? Не спецназ Ізраїлю, а саме фортеця і її оборона? Спочатку було Слово. Світом правлять ідеї. Думаєте, на що опирається х..йло? На ідею "русского міра". А тут її роздовбали в хлам. Процес пішов. І його не зупинити.

Проблема України була в тому, що в часи москальської окупації була повна відсутність власної героїчної міфології - все або знищувалось, або привласнювалось імперською ідеологічною машиною. А героїзм українців нівелювався до образів придуркуватих хохлів - салоїдів-зрадників-запроданців-кумедних бухих кумів. А зараз все це розвалене кіборгами - сучасними, вмілими воїнами, що б'ються не один до семи, як у казках, а один до 50.

У всі віки українці були кращими воїнами. Біда в тому, що воювали не за Україну, а за різні імперії і королівства. А тільки вставали за свою Батьківщину - одразу ставали легендарними. Так було і з УПА, і під Крутами, і під Берестечком, і в селі Легедзиному, коли двадцять селян обклалися боронами, щоб кіннота не пройшла і з двома кулеметами відбили наступ кацапської дивізії Котовського.

Я був здивований, коли екскурсовод показав підвали під фортецею в Кам'янці-Подільському. Там два місяці оборонці тримали бій із турецькми яничарами - ті проломили стіну і заходили вільно в підземелля. Нагорі фортеця оборонялася гарматами, а в підвалі сорок чоловік тримали оборону проти турецького війська.
В аеропорту тримаються більше півроку. Проти ракет, танків, артилерії і мін з газом, спецназами, грушниками і снайперами. Фіг вам, кацапи. Героями стають не ті, хто ховається за спинами жінок і дітей і підло стріляють звідти, а ті, хто цих дітей собою затуляють і грудьми боронять.

Хто пам'ятає, як під Берестечком залишився ОДИН захисник проти всього польського війська? Заховався за човном і відстрілювався, поки не закінчилися набої. Сам король Польщі приїхав до нього і запропонував життя і лицарство за його героїзм - він відмовився здаватися. Потім поранений взяв в руки косу (!) і відбивався від гусарів - поклав ще чотирьох панцерних і його здалеку дістали чотириметровим списом. Він загинув і ввійшов у хроніки Речі Посполитої як зразок героїзму. А потім козацьке військо зібралося і розгромило ворожу армію.

Любов к Отчизні де героїть
Там сила вража не устоїть,
Там грудь сильніша од гармат!
Там жизнь - алтин,
А смерть - копійка.
Там лицар кожен парубійко,
Козак там чортові не брат!

Це написав Котляревський. Давно. Про українців. Про наших кіборгів. Слава Україні! Героям слава! Кіборгам слава!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі