Ху...ло перемагає, коли наші діти дивляться їхню пропаганду

Для нацкомісій, телерад, міністерств пропаганди і всіх, кого не назвав чи забув.


У нас іде війна. І тут "ігри в демократію" недопустимі. Навіть якщо хочеться зберегти красиву морду ліца перед баблодавцями з МВФ. Ти працюєш на інформаційній передовій. Тому принципи мають бути однакові. Треба спочатку ворога вбити, а вже потім розшаркуватися перед великими дядями з цивілізованого світу, мовляв, "он сам убітий прішол", або "яке прикре самогубство". Я ясно висловився? Спочатку прибити гадину, а потім підводити під це базу - от у них санепідемстанція виявила щурів у підсобці, а наші порядні й чесні мєнти знайшли наркотики під столом у ведучого, а державники-податківці відкопали, що ліцензія у них не за те число, коли печатка стояла. У випадку із українськими підприємцями ця методика працює на 110% завжди.

Не можете прикрити, чи ліцензію забрати - придумайте, як оштрафувати. Не на 17 гривень, а на 170 мільйонів - по сто гривень за кожного глядача, який отримав моральні страждання від споглядання натхненників убивць своїх дітей на вашому голубому екрані. Хоч це можете зробити? Ви ж ніби патріоти. Отже, для вас "морда ліца" має наступне значення після відданості Україні. Якщо спустите все на гальмах і зведете до триндіжа про демократію, то питається нафіг ви потрібні? Ви маєте відігравати роль більшовицької ЧК, або упівської СБ. Для того вас на прорив і кинули. Згоден, що підставитеся, але для того і пішли туди на службу у цей час. Нє?

І ще одне - рішучі кроки підсилять підтримку у наших і викличуть істерику у ворогів. Ми на війні. Запам'ятайте і не бійтеся нічого.

Ху...ло перемагає не тоді, коли стріляє "Градами", а коли наші діти дивляться їхню пропаганду. А пропаганда буває не тільки у погрозах і брехні Кісєльова, але і тоді, коли негідник у кацапському мультфільмі має українське прізвище.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі