Георгій Манчуленко
Народний депутат України II, III, IV скликань. Офіцер повітряно - десантних військ в запасі. Стояв біля витоків Української Гельсінської спілки і Руху на Буковині. Один із засновників Спілки офіцерів України та ГО "Українське козацтво". У лавах КПСС/КПУ не перебував. Розробник більшості законів, що регулюють сферу націонапьної безпеки і оборони. В Законі "Про основи національної безпеки України" вперше запровадив норму про Стратегію національної безпеки. Добився прийняття Закону "Про розвідувальні органи України", який узаконив існування воєнної розвідки та вперше визначив правові норми (на рівні закону, а не підзаконних актів) функціонування всього розвідувального співтовариства України. До Закону "Про боротьбу з тероризмом" вніс новації щодо застосування Збройних Сил України в антитерористчних операціях (без ЗСУ АТО на Донбасі була б неможливою). Розробив Концепцію підвищення ролі високомобільних родів військ (спецпризначення, повітряно-десантних, морської піхоти) та створення Сил спеціальних операцій (закрита тематика, 2001 рік), яка до цього часу практично не реалізована. Здійснив парашутний стрибок на дрейфуючу крижину Північного полюсу, будучи заступником начальника експедиції "Україна - Північний полюс - 2000". Активіст Майдану, на якому діяв і в найтрагічніші київські дні лютого 2014 року. Буковина - мій рідний край, а Київ - серце вічної України, моєї неповторної Батьківщини!
08.01.2015

Коли боляче...

Мое чувство по отношению к России –
это безграничная ненависть.
Ненависть ко всей стране,
включая царский период.
Это самая омерзительная и
самая мракобесная страна на земле.
Айн Рэнд

У Франції – страшна біда: 7 січня 2015 року, коли частина православного світу святкує Різдво Христове, в редакції сатиричного журналу Charlie Hebdo стався терористичний акт.
У Франції – жахлива трагедія: терористи зухвало і цинічно вбили 12 невинних людей.
Франції і французам боляче від горя – насильницької смерті своїх співвітчизників.
В Україні – також страшна біда: стався і продовжується терористичний акт – окупація Криму і частини Донбасу.
В Україні – також жахлива трагедія: терористи зухвало і цинічно вбили тисячі невинних людей і продовжують вбивати.
Україні і українцям також боляче від горя – насильницької смерті своїх співвітчизників і насильницької смерті французів.
У Франції терористи мають близькосхідне коріння: за ними стоїть міжнародна терористична організація.
В Україні терористи мають російське коріння: за ними стоїть держава-терорист Росія на чолі з міжнародним терористом Путіним.
Франція і французи мають згуртуватися навколо свого горя і дати належну відсіч терористам.
Україна і українці гуртуються і продовжують тісніше гуртуватися навколо свого горя і дають відсіч терористам.
Франція і французи мають відчути і зрозуміти українське горе, як Україна і українці відчувають і розуміють французьке горе.
Франція і французи мають назавжди позбутися ілюзій, що державні терористи або держава-терорист кращі за недержавних терористів.
Франція і французи мають нарешті повністю стати по один бік барикад з Україною і українцями у боротьбі з тероризмом, як зараз Україна і українці солідаризуються з Францією і французами, незважаючи на двояку позицію Франції щодо Росії-терориста.
Франція і французи тільки разом з Україною і українцями, тільки разом з іншими країнами і народами демократичного світового співтовариства зможуть подолати міжнародно-світове зло, яким є тероризм в усіх його проявах.
Єднаймося, вільні демократичні народи світу!
Єднаймося тоді, коли нам боляче! Єднаймося тоді, коли нам добре!
Наша єдність – це сила і запорука успіху у боротьбі проти світового зла!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі