Про "тандем", про "бан", про Ґуґл...

1.Що, Форестику, ти чекав, чекав - i дочекався?

Як тобi Галонька Да... Вибачаюсь, тепер вона - Alice Cаroll? (Я не помилився, пишучи її нiк? Англiйською мовою майже не володiю.)

От яка розумна Га... тобто, Alice! Здогадалася про i "Mika", i про "Forest'a". Шматок україномовного лайна в публiкацiї вiд Mika - шматок росiйськомовного лайна в коментарi вiд Фореста! Повна взаємнiсть i... двомовнiсть! (А я ж тобi натякнув - пиши українською! Певно, пiзно второпав, що треба натякнути...)

2.Щодо "бану", пояснюю (це питання, здається, зацiкавило пана Дмитра Пташку?), що на жодному українському ресурсi мене нiколи не банили. На одному росiйському банили за україномовнiсть. А на Gazeta.ua, якщо б забанили, я б не розмiстив жодного матерiалу на ЧБ.

Ще додаю: декiлька мiсяцiв тому я випадково сидiв за ноутбуком свого знайомого i пiсля авторизацiї (маю на увазi звичайну свою авторизацiю, як Mik (галицька миша)) без проблем читав коментарi i коментував.

Банять користувача, а не комп'ютер, на якому вiн працює!

Отже, "бану" не було.

3.Знайти прикметник "главний" у класичнiй лiтературi минулого (або позаминулого) сторiччя, певна рiч, важко. Але, "Ґуґл-перекладач" визнає, що згаданий прикметник має "право на життя". Типовi наслiдки суржизацiї. Я випадково знайшов це слово, читаючи мережеву "газету", теж здивувався. Але, звернувшись до "Ґуґлу", отримав пiдтвердження.

Отже, всi претензiї пана Д.Пташки з цього приводу - не до мене, а до "Ґуґлу".

P.S. А хто i що може сказати про "юзерiв" (замiсть користувачiв), про "бан" (замiсть заборони), про "флуд" i "спам" (чортзна, замiсть чого...)? Що, дуже "українськi" слова? Здається, наш машинґвер, наш ґандж, або наша кобiта - набагато кращi i файнiшi...

4.Про Аґату К., про плагiат, про рiзницю мiж "євреєм" i "гоєм" - напишу в наступнiй публiкацiї. Про закордонних українцiв - також.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі