За підтримки Олександра Вілкула 70 дніпропетровських дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, відвідали острів Хортицю (м. Запоріжжя)

За підтримки голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула 70 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, відвідали острів Хортицю (м. Запоріжжя). Діти є вихованцями дитячого будинку № 2 "Світанок", дитбудинку "Барвінок" та притулків "Берегиня" і "Росток", що знаходяться у Дніпропетровську.
Дітям організували екскурсію історичними місцями острова, зокрема, вони відвідали стародавню церкву і музей "Хортиця". Також юні дніпропетровці покаталися на конях, переглянули виступи козаків та театральне дійство. Організатори свята: Дніпропетровська облдержадміністрація, Депутат Дніпропетровскої обласної ради Кривошеєва Тетяна Ремівна , дитяча громадська організація "Допоможемо дїтям", та Всеукраїнська громадська організація ВГО СГОУ "Народна рада", ВГО "Комітет по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю" в Дніпропетровській області
"Кожна дитина повинна мати щасливе дитинство. Губернатор Олександр Вілкул приділяє особливу увагу оздоровленню та організації дозвілля для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Змістовні екскурсії, святкові концерти, походи й спортивні змагання будуть не тільки цікавими для дітей, а й сприятимуть їх вихованню і розвитку. Обласна влада створює необхідні умови для повноцінного всебічного розвитку дітей нашого регіону", – наголосила Марія Пустова.
У рамках програми святкування Міжнародного Дня захисту дітей для вихованців інтернатних закладів відбулося свято "Повір у себе". У конкурсі взяли участь понад 900 вихованців 32 інтернатних закладів області. А на Театральній площі у Дніпропетровську відбувся святковий концерт ансамблю "Сузір'я Придніпров'я".
Серед спортивно-масових заходів – із 29 травня по 04 червня 2012 року в усіх містах та районах області проходять змагання з волейболу, спортивної акробатики, стрибків на акробатичній доріжці, гандболу, бігу по шосе, легкої атлетики, плавання та обласний турнір із кікбоксингу.
Важливою подією, яка присвячена Дню захисту дітей, стане урочисте відкриття Обласного санаторно-оздоровчого центру на базі колишнього табору імені Олександра Матросова в селі Орлівщина Новомосковського району. Центр збудовано під керівництвом Олександра Вілкула відповідно до завдання, поставленого Президентом України Віктором Януковичем щодо створення належних умов оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги суспільства. Дитячий центр буде функціонувати цілий рік і прийматиме близько 3 тис дітей щорічно.
Управління преси та інформації облдержадміністрації

Источник новости: http://www.adm.dp.ua/OBLADM/Obldp.nsf/(docweb)/D5C4B831A8D59575C2257A1000457CD4?OpenDocument

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі