Росія за допомогою МВС заробляє в Києві. Побиті активісти на Берестейці

Зараз біля заправки на біля метро Берестейська міліція вдалася вчергове до мусорського терору. Групу молодих майданівців, якій не встигли почати протест проти російської заправки Лукойл ПОБИЛИ палицями, ногами. Хлопців завели за заправку і далі б'ють. Дівчат били так само - палицями і ногами.
Везуть запакованих на Герцена до Шевченківської мусарні.

МВС вирішило припинити громадський рух проти російських заправок силою. МВС здійснило невдалий напад на активістів пару днів назад на Либідській. Тоді мені та депутату міськради Колісніченку від Свободи вдалося мінімізувати затриманих до 1 людини.

МВС знають, що мобілізаційний ресурс внутрішнього протесту знову стабілізувався на домайданівський час. І тому його можна легко давити.
Ситуацію хочуть повернути назад. Але чи так буде?

Видно, що продовження Майдану - може бути і вже збройна боротьба проти МВС. Адже що для киян значить приїзд МВС з автоматами затримувати пацанів по 18 років? Бити дівчат? На протесті проти забудови в Деснянському районі МВС стріляти (!!!!!!!!!!!!!!!!) з пістолета?

Що це означає для киян у післямайданівський час? П...ри захищають корупцію, забудови, російські заправки, коли кияни воюють.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі