Георгій Манчуленко
Народний депутат України II, III, IV скликань. Офіцер повітряно - десантних військ в запасі. Стояв біля витоків Української Гельсінської спілки і Руху на Буковині. Один із засновників Спілки офіцерів України та ГО "Українське козацтво". У лавах КПСС/КПУ не перебував. Розробник більшості законів, що регулюють сферу націонапьної безпеки і оборони. В Законі "Про основи національної безпеки України" вперше запровадив норму про Стратегію національної безпеки. Добився прийняття Закону "Про розвідувальні органи України", який узаконив існування воєнної розвідки та вперше визначив правові норми (на рівні закону, а не підзаконних актів) функціонування всього розвідувального співтовариства України. До Закону "Про боротьбу з тероризмом" вніс новації щодо застосування Збройних Сил України в антитерористчних операціях (без ЗСУ АТО на Донбасі була б неможливою). Розробив Концепцію підвищення ролі високомобільних родів військ (спецпризначення, повітряно-десантних, морської піхоти) та створення Сил спеціальних операцій (закрита тематика, 2001 рік), яка до цього часу практично не реалізована. Здійснив парашутний стрибок на дрейфуючу крижину Північного полюсу, будучи заступником начальника експедиції "Україна - Північний полюс - 2000". Активіст Майдану, на якому діяв і в найтрагічніші київські дні лютого 2014 року. Буковина - мій рідний край, а Київ - серце вічної України, моєї неповторної Батьківщини!
31.05.2014
1

Молитва за Україну

Кожен, хто просить одержує,

хто шукає знаходить,

а хто стукає відчинять йому.

Мт. 7:8

Молитва про мир в Україні та захист її від нашестя чужинців:

"Господи Боже сил, Боже спасіння нашого, Ти Єдиний твориш чудеса. Поглянь в милості і щедротах на смирення рабів Твоїх і чоловіколюбно вислухай і помилуй нас: бо вороги наші зібралися на нас, щоб погубити нас і знищити державу нашу та святині наші. Допоможи нам, Боже, Спасителю наш, і визволи нас, заради слави імені Твого, і нехай до нас будуть додані слова, сказані Мойсеєм: будьте сміливими, стійте і побачите спасіння від Господа, бо Господь переможе за нас.

Так, Господи Боже, Спасителю наш, не пом'яни беззаконь і неправд людей Твоїх і не відвертайся від нас гнівом Своїм, але в милості і щедротах Твоїх відвідай смиренних рабів Твоїх, що до Твоєї милості припадають: повстань на допомогу нам і подай воїнству нашому з Ім'ям Твоїм перемогти. Погуби наміри і неправедні насмілення тих, хто йде на нас війною.

Молимось до Тебе, Владико миру і спокою нашого, щоб як щезає дим, так нехай щезнуть вороги наші, і як прах розсипається від лиця вітру, так нехай розвіються їхні злі думки знищити державу нашу Українську. Господи, втихомир тих, хто противиться заповідям та постановам Твоїм. Поверни їм пам'ять Твоєї заповіді: Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться. А для тих, хто противиться цій Твоїй заповіді, пошли гнів, скорботу і ангелів лютих, які вселять в них страх і пам'ять про те, що і вони себе християнами називають.

Нехай же, Господи, буде воля Твоя над нами і, якщо Твоє Провидіння буде таким, щоб покласти воїнам нашим у битві за Віру і Україну душі свої, то і їм прости гріхи їхні, і в день праведного Твого Суду подай вінці нетління. Але віримо і молимось Тобі Великодаровитий, Господи, що ти захистиш, втихомириш і напоумиш та до спокою приведеш всіх.

Бо Ти єси захист і перемога, і спасіння, для тих, хто надіється на Тебе, і Тобі славу розсилаємо – Отцю і Сину, і Святому Духу, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь!"

Дану молитву уклав Митрополит Львівський і Сокальський Української Православної Церкви Київського Патріархату (УПЦ КП) Димитрій (Рудюк), взявши за основу древні тексти з Требника (1646 р.) Петра Могили, Митрополита Київського, Галицького і всієї Руси, екзарха Константинопольського (Вселенського) Патріарха, архімандрита Києво - Печерського монастиря.

Владика Димитрій, вивчаючи Требник, написаний церковнослов'янською мовою, зупинився на розділі "Возслідованія молебнаго пінія піваємого в нашествії варвар і нахожденії язиков", куди увійшли зібрані Петром Могилою стародавні молитви, які промовляли наші предки під час ворожої навали. Митрополит Димитрій використав шість молитов, актуальних для українського сьогодення, і уклав наведену вище молитву, переклавши її з церковнослов'янської українською мовою та передавши Патріарху Київському і всієї Руси – України Філарету, який затвердив її та благословив для промовляння у всіх храмах УПЦ КП.

А в той час, коли священнослужителі і віряни Київського Патріархату, інших християнських конфесій разом з частиною УПЦ Московського Патріархату (УПЦ МП) словом (молитвою) і ділом боронять Україну – свою неповторну Батьківщину від ворога та різноманітних зрадників - іуд, показовою є бездіяльність Глави Російської Православної Церкви (РПЦ), Предстоятеля Московського Патріархату, агєнта Комітєта государствєнной бєзопасності (КГБ) Союза Совєтскіх Соціалістічєскіх Рєспублік (СССР) "Міхайлова", в міру Владіміра Гундяєва, любителя розкішного (явно не чернечого) життя, палаців та лімузинів, ідєолога "русского міра", Патріарха Кірілла разом з більшістю своїх попів і прихожан (під прикриттям РПЦ і частково УПЦ МП, як її складової частини, працюють російські спецслужби – ГРУ, ФСБ; куди ж дивиться Служба безпеки України?!) на тлі збройної агресії Росії проти України та окупації нею частини нашої території – Криму під керівництвом офіцера КГБ СССР (псевдо "Платов"), колеги (мабуть і шефа) агєнта "Міхайлова", хозяіна всія Россіі Путіна – переконаного імперіаліста та сталініста. Час показав, хто є хто для України. Ворог, він і в Росії – ворог. А наші друзі – це вільні та заможні народи демократичних, правових держав євроатлантичної і європейської спільноти: НАТО та Євросоюзу.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі