Не всі в Європі засвоїли урок ! Гнівна промова міністра МЗС Німеччини

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр висловив те, що я намагався донести багатьом ще десь з січня місяця. Абсолютно здорова по своїй логіці думка, котра отримала масштабний відгук в розумах і серцях людей всього світу і з котрою раджу ознайомитися декому з френдів і френдес, особливо найактивнішим бійцям "диванного гарнізону".

Причиною через яку міністр зірвався на крик, стали протестуючі проти політики Німеччини відносно Росії і підтримки котру Євросоюз надає Києву. Дехто з протестуючих тримав плакати "Зупиніть нацистів в Україні!", а під час виступу Штайнмаєра з натовпу крикнули "Розпалювачі війни!", що вивело міністра і він сказав наступне: (так як ні одне новинне видання України не переклало цей спіч українською – тримайте мою версію, на фоні увімкніть сам виступ )


"Розпалювачі війни тут ви! Назвати ціле суспільство фашистами – це й є провокація війни, провокація конфлікту. Ви не маєте права. Ви тільки провокуєте бійку стоячи осторонь. І соціал-демократи не повинні питати чому ми боремося за мир. Тільки не німецькі соціал-демократи!

Ми хочемо миру, але встановити його для вас – не так легко. Не буває ангелів з одного боку і негідників з іншого. Світ влаштовано, на жаль, значно складніше. І слава Богу є люди, котрі присвячують своє життя цій складності й шукають шляхи виходу з кризи в Україні, пані та панове!

Ваш протест показує, що ще не всі в Європі засвоїли урок – урок тих часів, коли люди не слухали один одного, коли люди знищували один одного. Я закликаю вас: слухайте!

Протягом чотирьох років ми боролися проти економічної кризи в історії єдиної Європи. І були такі люди, як оці там ззаду, котрі давали дуже прості поради. Вони завжди казали: "Геть Грецію!", "Геть Португалію!", "Вернутися до дойчмарки!" та інші бздури! Якби ми слухали таких людей, котрі стоять отам, Європі сьогодні б настав вже кінець!"

Роман Матис - Франк-Вальтер Штайнмаєр

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі