Veresen
Економіст з міжнародних економічних відносин. Тема захищенної наукової роботи - "Пороги міжнародних ринкових відносин в науці" (на німецькій мові).
10.02.2014

Mur des federes

___________________________________________________________________________________________________________________

"Mur des federes" - Мур Комунарів (на цвинтарі Пер-Лашез в Парижі)

___________________________________________________________________________________________________________________

Петро Симоненко, звісно, - політикан, а не державний муж. При тому, він не дотягує до рівня Голохвастова з п'єси М. Старицького "За двома зайцями" - людяності бракує. Петро Симоненко ставить народ на службу своїм егоїстичним інтересам. Виразним свідченням політиканства речника КПУ є його заяви. Зрозуміло, що Петро Симоненко озвучує гасла чужі, рекомендовані. Але, перш, аніж озвучити дурниці зловмисників і казнокрадів, речник КПУ мав би подумати, як він виглядатиме в очах українського народу, української історії, врешті, своїх дітей і онуків. Адже, сучасна демографічна і мовна ситуація в Україні - наслідок геноциду та жертв українців у двох війнах, ... .

***

Геродот. "Історія". Книга IV "Мельпомена", 6. "Від Ліпоксая походить скіфське племя авхати, від середульшого Арпоксая катіари й траспії, а від наймолодшого правителя Колаксая походять ті, що називають себе паралатами. Всі вони називаються сколотами від імені їхнього правителя, а скіфами нарекли їх греки" (пояснення назв дивіться у попередніх публікаціях).

Імена братів-скіфів, хоч у Геродота, хоч в грецькій інтерпретації (Скіф, Агафірс, Гелон), означають той же образ, що й імена Кия, Щека, Хоріва. У Геродота не згадана "сестра Либідь", але у середнього з братів названо два "роди" - катіари і траспії. При тому, "Сестра Либідь" - від латині "Libidose", "Liberti" - Козацька Покрова (Козацька Слобода - Вольності).

Автор "Слова о полку Ігоревім" передає цей же образ "родів" у вислові "Були Віча Трояні, минула Літа Ярослава, були Полці Ольгові", тобто, образ "Віча Трояні" - "Всеукраїнські віча землі Трояні - України", "Літа Ярослава" - Богиня молитви Літа-Оранта (у Софії Київській), "Полці Ольгові" - полкова Слобідська Україна (Гетьманщина). Тисячоліття історії України свідчать про непорушну Святість землі України, про "табу" на всякі забаганки своїх дурних і чужих заздрих. Інакше - кара!

"Земля Молитви" - землі між ріками Прип'ять і Дністер, назви яких присвячені богині Молитви (золотиста барва Церкви-Ковчега),

"Воєводна Гетьманщина" - Землі Козацьких вольностей Правобережжя і Лівобережжя Дніпра (блакитна барва Богині, яка метає "сині молнії"),

"Земля Трояні" - Україна (золото-блакитні барви України).

***

А не поїхати б пану П'єру Симоненко з його "ідеями" в Париж?

____________________________________________________________________________________________________________________________

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі