"ДОНЕЦЬКІ" І ЧЕРВОНИЙ ТЕРОР, АБО ЧОМУ ЯНУКОВИЧ ОХОРОНЯВ ЛЕНІНА

Комуністи – тоталітарна політична секта з кримінальним душком, яка захопила владу шляхом державного перевороту.

"Донецькі" - мафіозне політичне угрупування, яке узурпувало владу, здійснивши конституційний переворот.

Комуністи примушували робітників і селян працювати на свою більшовицьку владу, створювали трудові армії, колгоспи, організували репресії та геноцид-голодомор.

"Донецькі" організовують рейдерські захоплення підприємств, примушують укладати невигідні контракти зі "своїми" фірмами, дерибанять державний та місцеві бюджети.

Комуністи проводили індустріалізацію, оббираючи непманів і селян, вивозячи продовольство і золотий запас закордон, замість опертя на внутрішні ресурси ринкової економіки і громадянського суспільства.

"Донецькі" концентрують нажитий в Україні капітал в офшорних зонах, збагачуючі іноземні держави, підриваючи вітчизняний внутрішній ринок.

Комуністи з 1917 року, "донецькі" з 2010 року починали однаково: комуністи заборонили політичні партії та розстрілювали мирні демонстрації трудящих, а "донецькі" перекупили або залякали парламентських "тушок" з опозиційних партій та наслали Беркут і "тітушок" для розгону мирних демонстрацій громадськості.

На останньому, в світлі недавніх подій, слід зупинитися. В січні 1918 комуністи не лише напали на Україну, а й розстріляли з кулеметів 60 тисячну демонстрацію робітників у Санкт-Петербурзі, які вимагали скликання парламенту Росії. Масові розстріли робітників, селян та інтелігенції стали для комуністів-ленінців єдино можливим варіантом збереження влади у своїх кривавих руках. Після каральної операції з придушення повстання матросів Кронштадту Тухачевський дає секретну телеграму: "Жестоко расправляться с мятежниками без всякого сожаления….Пленниками не увлекаться". Чи не співзвучно це з інтерв'ю голови партії регіонів російському телебаченню, мовляв "гратися" з прихильниками євроінтеграції ми не будемо. От вона де, кровна і духовна спорідненість влади ПР в Україні та Леніна в Росії.

Комуністи-ленінці захопили Росію, а згодом і Україну, спираючись на темну, рабську, малоосвічену та інфантильну масу люмпен-пролетаріату та селян.

"Донецькі" спираються на криміналітет, ментів і той самий люмпен, що й комуністи.

І одні, й інші, і тоді, й тепер чинять свої злочини за мовчазної підтримки соціально байдужих людей, які не хочуть ставати громадянами, а воліють залишатися осторонь "брудної" політики. Ці люди виправдовують себе тим, що вони не бачать в сучасній парламентській опозиції ані своєї ідеології, ані сили її втілити в життя. Свою пасивність вони пояснюють недовірою до екстремізму одних, популізму других та невиразності третіх. Але це виправдовує їх лише у своїх власних очах. Суспільству від того не легше.

Українці заплатили високу ціну за те, що не зуміли організувати відсіч комуністичній орді. Десятки тисяч замордованих червоноармійцями у 20-роки. Мільйони заморених голодом і репресованих у 30-ті роки. Мільйони знищених молохом П Світової війни 1939-1945 рр. та героїв УПА у 40-60-ті рр. Розстріли та збройні придушення повстань та страйків у Слов'янську (1956), Артемівську, Краматорську, Донецьку, Одесі (1962), Кривому Розі (1963), Прилуках (1967), Дніпродзержинську (1972), Новомосковську (1977), Орджонікідзе (1981). Криваве викорінення "українського буржуазного націоналізму" та дисиденства.

Історичний досвід вчить, що червоний терор не пощадить нікого. "Донецькі" - вірні учні і продовжувачі справи Ілліча. Тому й заслонили тілами міліціянтів пам'ятник Леніну. Вони прийдуть до всіх. Якщо ми їх не зупинимо. Як скандував ЄвроМайдан: "Разом і до кінця!".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі