Довбані народні обранці розбіглись, як щури (ВІДЕО)

Сьогодні на сесію Чернігівської міськради було винесено питання про реорганізацію (а по суті – закриття) поліклінік №1 та №2 в місті Чернігові. Це робилося в рамках проведення медичної реформи, яку запроваджує Міністерство охорони здоров'я на чолі з Раїсою Богатирьовою, всупереч прийнятому у першому читанні законопроекту про мораторій на закриття медичних закладів, ініційованого Мною.

Я не дозволив регіоналам на сесії протягнути це рішення. Щоб змусити цих довбаних міських „обранців" почути глас народу, завели до сесійної зали сотні людей. Регіонали розбіглись, як щури. Народ - це сила!

Нікого не цікавить, що результатом закриття лікарень стало б звільнення понад трьохсот кваліфікованих медичних працівників! На зміну фаховим спеціалістам мали б прийти так звані „сімейні лікарі", на перепідготовку яких „фахівці" МОЗ виділили „аж" чотири місяці! Порівняйте, нормальних педіатрів у медичних університетах готують по 6 років. А тут – після якихось чотиримісячних курсів цей „спеціаліст широкого профілю" буде лікувати наших дітей!

Якби рішення міськради було прийнято, то з нового року діти Чернігіва не мали б можливості отримувати фахову медичну допомогу.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі