Фантомас розбушувався

У тому, що Москаль (чи як його там справжнє прізвище) розповсюджує побрехеньки Кучми і Ющенка про мене, немає нічого дивного, бо цей "опозиціонер" холопськи служив губернатором як одному, так і іншому. А тепер цей пенсіонер відробляє незаслужений депутатський мандат перед своїм черговим господарем - тушкоробом Яценюком.

Перш ніж поливати мене брудом, краще б сам відмився. Старі оперативники розказали, що починав Москаль службу у ОБХСС у Чернівцях, хто з молодих не знає - це відділ боротьби з розкраданням соціалістичної власності. Цей барига піднявся на хабарах і на махінаціях з дефіцитними у ті часи товарами. Також Москаль організував доставку і перепродаж в Криму контрабандних автівок. На цьому масштабному кримінальному бізнесі він і зійшовся з тодішніми господарами Криму і родичами Кучми - сім'єю Франчуків, яка й склала Москалю протекцію перед президентом. Так на криміналі і контрабанді зробив кар'єрний рост цей "борець із корупцією".

Можна тільки здогадуватися, скільки Москаль загубив невинних душ, скільки цей ментяра продажний справ сфальсифікував, скільки він брав і роздав хабарів, скільки випив горілки і перевозив до Києва забиті товаром багажники авто, щоб отримати генеральські погони. На таких, як Москаль, у пеклі окрема камера чекає, де усі його жертви питимуть з нього кров.

Хоча, насправді - ніякий він і не Москаль взагалі. Журналісти провели розслідування і з'ясували, що цей пройдисвіт і хабарник - банальний боягуз і пристосуванець. Щоб вступити до міліції, а потім служити у блатному по радянських мірках ОБХСС, Москаль, не задумуючись, зрікся свого батька-татарина і матері-українки, вказуючи в усіх документах, що він руський. Цей "руський" тривалий час ховався за прізвищем жінки - Лінський. І тільки після відновлення незалежності України Москаль згадав, що він українець. Хоча який з нього українець, якщо він зрікся свого роду заради кар'єри?! Отаке гниле, смердюче нутро ментівського Фантомаса.

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі