Голодним і злим українофобам місце у клітці

Парадокс! Українофоба Маркова судить із запізненням на шість років далеко непроукраїнська влада ))

Відомий українофоб Марков втрачає вагу (у прямому і переносному сенсі) на очах. Ось посадили його у суддівську "клітку", він вже оголосив голодування. Збирається перевдягнутись у спортивний костюм. Він йому, стовідсотково, краще пасуватиме, ніж депутатська краватка.

Цей російський "грантожер" думає, що його арешт перекреслить усю євроінтеграцію України. Наївний... Та кому ви, товаріщ Марков, потрібні в Європі? Там совєтскіх людей не люблять.

А от підлеглі ваші завзяті, войовничі. Це слід визнати. І коли вчора проривались до будівлі міліції в Одесі, і коли атакували сучасних бандерівців під Одеською облдержадміністрацією. Це так, мабуть, тому що в стаді легше відчувати себе "гераклом".

У будь-якому разі дивне у нас правосуддя: бив людей у 2007 році, а схопили лише зараз. Було б логічніше побачити Маркова за ґратами за президентства Ющенка, еге ж?

Висновки два: або цей цирк робиться для того, щоб лідера "Родіни" перетворити на проросійського мученика всеукраїнського масштабу — і це сумнівний кар'єрний ріст; або товаріщ насолив "регіоналам" - і це політичне небуття.

Слава Богу, попкорну нам вистачає, і ми готові додивитись цю веселу "комедію" до кінця.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі