Скажи сталінському міфу про УПА "прощавай!"

Нам важко уявити, як можна було роками жити у підземних криївках, без побутових зручностей, під постійним прицілом чисельних спецслужб. Попри це, хлопці із лісу вміли потягати за чуба і німчуру, і комуняк.

Мене дивує "залізна логіка" тих, хто вважає українських повстанців "гітлерівськими прихвостнями". Який сенс "нацистському посіпаці" воювати після капітуляції Берліну ще понад десять років? Заради чого? Заради вже дохлого Гітлера і провальної ідеї нацизму? - Маразм.

Чому таких "кровожерливих" бандерівців, до яких досі неоднозначне ставлення на сході і півдні України, шанують на заході і півночі — теренах, де ці "лісові маніяки безумствували"?? І пам'ятники їм там ставлять! Напевно ж, не за їхню "кровожерливість".


Думайте, читайте різні джерела, аналізуйте — ми уже давно живемо у відкритому інформаційному полі. Час розбивати закам'янілі міфи.

Вклоняюсь перед ветеранами УПА, які ризикували своїм життям, жертвували ним заради того, щоб сьогодні на карті світу існувала незалежна держава Україна.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі