Олександр Бригинець
Журналіст, громадський діяч, Позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО
05.09.2013
6

У центрі Києва навмисно нищать школу

Посеред навчального року з середньої загальноосвітньої школи №5 Печерського району м. Києва звільнили нібито за власним бажанням директора, кількох вчителів та розформували 10 клас.

З підозрою, що розформувати хочуть увесь навчальний заклад, а його територію продати під забудову, батьки учнів звернулися за допомогою до мене.

Днями серед причин згаданих подій батькам натякали на те, що на школу не надали фінансування, потім нарікали, що діти погано вчаться тощо. Аж поки, вчора, на батьківських зборах батькам дітей повідомили, що на розформування класів надійшов наказ від районного управління Департаменту освіти. А також повідомлення про те, що деякі учні, які вже майже тиждень відходили на уроки в згадану школу, насправді за списками не є учнями цього закладу освіти. Батьки учнів 10-го класу, який керівництво наказало розформувати нібито через недостатню кількість учнів у ньому, прийняли рішення підписати відмову від навчання в цій школі, бо побоюються моральної розправи над учнями, якщо вони втягнуться у "війну". Але справжньої причини такого безладу ніхто не пояснює.

Саме тому я звернувся до голови КМДА О.Попова з вимогою публічно пояснити ситуацію і гарантувати збереження цього навчального закладу. Та зробити все можливе, щоб повернути учнів 10-го класу до навчання в цій школі і гарантувати навчання в ній першачкам, доля яких поки не відома.

Схоже, що О. Попов хоче прославитися як знищувач навчальних закладів та бібліотек.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі