Москва готує удар?

Та паніка, в якій зараз перебуває російська політична еліта нагадує паніку американців, коли біля берегів Америки з'явилась комуністична Куба.

Цією Кубою у "берегів" Росії може стати Україна. Все йде до цього. Після входження до асоційованого членства  ми наблизимось до повної інтеграції з ЄС. Головною перешкодою повноцінного членства буде авторитарний режим Януковича, який українцям доведеться скинути, взявши участь в голосуванні, та вуличному протесті, у випадку фальсифікації.

Коли в Грузії з приходом Саакашвілі почалася прозахідна зовнішня політика та демократизація, Росія у відповідь влаштувала економічну блокаду, інформаційну і мілітарну війну. Однією з основних причин тієї "антигрузинської" компанії було те, що політичний режим Грузії змінився на демократичний.  Це суперечило певній закономірності,а саме :

Російська влада намагається втримати  на своєму південно-західному кордоні пояс буферних країн, основними  особливостями яких є  наявність авторитарного режиму, на кшталт російського, та лояльність і економічна залежність від Кремля.(Від Білорусії до Казахстану). В центрі цього поясу знаходиться Україна.

Україна – член ЄС і НАТО –  "страшний сон" Кремля, який поступово починає здійснюватись. Це спричинило до активних дій Москви, які спрямовані на зрив підписання асоціації. Підняття теми Волині-43го це тільки початок.

Доречі, святкування "круглої" дати 1025 річчя Хрещення Русі з приїздом Гундяєва і Путіна мало негативні наслідки для пропаганди ідеї "Руського міру" через створення транспортного колапсу в Києві, та неможливість звичайних християн наблизитись до Патріарха РПЦ.

Мені дуже приємно від того, що ідеї єдності "братніх" народів на стільки непопулярні серед українців, що за вказівкою Москви їх беруться транслювати  тільки політики з нульовим рейтингом, як Медведчук.

Тим не менш Москва не зупиниться ні перед чим, щоб зупинити євроінтеграцію України. Не перед якою брудною провокацією.

Важко уявити підписання листопадової угоди якщо в Україні "з'явиться" ще один  Гонгадзе, або Тимошенко "випадково" помре в ув'язненні – варіантів безліч.

Нажаль майже не маю сумнівів в тому, що  Україну чекає жахлива провокація.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

78

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі