Мазохісти чи зрадники?

Звернення 148-ми "народних" депутатів до Сейму Польщі з проханням визнати події на Волині в 43-му геноцидом, є безпрецедентним в світовій історії фактом  національного "самоприниження" та державної зради.

І не дивно, що  цей підлий удар в спину України був нанесений представниками КПУ та ПР.

Певен, що підписання звернення відбулося з "благословення" Януковича, тобто, він також винний в цьому ганебному вчинку.

На мою думку причини появи заяви:

-          Бажання команди Януковича вбити черговий клин в українське суспільство, підіймаючи теми УПА, протиставлення українців сходу і заходу, "фашизму"-"антифашизму", щоб використати це під час президентської виборчої компанії. Це одна з небагатьох тем, яка може дати блакитним хоч якісь голоси, на фоні провальної державної політики.

-          Дії ворожої агентури Кремля, спрямовані на посилення антиукраїнських поглядів в європейських політиків, і зриві євроінтеграції України. Не дивно, що тема волинської різанини була піднята перед листопадовим самітом.

Обурює, що блакитні йдуть на зраду національних інтересів, лише для того щоб провести вдалу виборчу компанію. До того ж звернення підписали відверті сталіністи з КПУ, які встановлювали пам'ятник Сталіну в Запоріжжі. В списку купа депутатів які не визнають голодомор геноцидом, та заперечують злочини більшовиків.

З особливим цинізмом вони спекулюють зараз на трупах, до того ж замовчуючи різанину українців з боку поляків на Волині.

Певен, що велика частина з депутатів ПР не зовсім розуміли, що вони роблять і підписують, через власну інтелектуальну обмеженість, а зробили це як дресировані мавпи, за вказівкою своїх хазяїв.

Ніхто в світі не буде поважати Україну і українців за такий прояв слабкості. Цими діями вони "заявили" про нашу геополітичну нікчемність. 148 покидьків зіграло на руку Кремля, і справа не лише в мазохістському зверненні, а й в подальших подіях, коли член промосковської організації під виглядом "свободівця" розбив яйце на польському президенті. Все це вдала провокація російських спецслужб. Які зіграли за допомогою депутатів з КПУ та ПР.

Не можна терпіти коли країною керують безвідповідальні "гопніки", які паплюжать нашу національну гідність, та нівелюють поняття справедливості. Які йдуть і підуть на будь-яку підлість, щоб зберегти власну владу.

Висновки:

Кожен з тих хто підписався в цій заяві "національного приниження" і їх хазяїн з Банкової має зазнавати суспільного осуду.  Який буде проявлятися і в тому що ні хто з свідомих громадян ніколи вже не голосуватиме за них та Януковича.

Ні хто з тверезомислячих людей ніколи не проголосує за ПР та КПУ.

Поіменний список депутатів-"мазохістів" можна побачити тут.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі