Георгій Манчуленко
Народний депутат України II, III, IV скликань. Офіцер повітряно - десантних військ в запасі. Стояв біля витоків Української Гельсінської спілки і Руху на Буковині. Один із засновників Спілки офіцерів України та ГО "Українське козацтво". У лавах КПСС/КПУ не перебував. Розробник більшості законів, що регулюють сферу націонапьної безпеки і оборони. В Законі "Про основи національної безпеки України" вперше запровадив норму про Стратегію національної безпеки. Добився прийняття Закону "Про розвідувальні органи України", який узаконив існування воєнної розвідки та вперше визначив правові норми (на рівні закону, а не підзаконних актів) функціонування всього розвідувального співтовариства України. До Закону "Про боротьбу з тероризмом" вніс новації щодо застосування Збройних Сил України в антитерористчних операціях (без ЗСУ АТО на Донбасі була б неможливою). Розробив Концепцію підвищення ролі високомобільних родів військ (спецпризначення, повітряно-десантних, морської піхоти) та створення Сил спеціальних операцій (закрита тематика, 2001 рік), яка до цього часу практично не реалізована. Здійснив парашутний стрибок на дрейфуючу крижину Північного полюсу, будучи заступником начальника експедиції "Україна - Північний полюс - 2000". Активіст Майдану, на якому діяв і в найтрагічніші київські дні лютого 2014 року. Буковина - мій рідний край, а Київ - серце вічної України, моєї неповторної Батьківщини!
17.07.2013
58

148 зрадників України!

148 мерзотників, негідників, запроданців, паскудників, україноненависників, підлотників, зрадників… Цей ряд можна продовжувати і продовжувати, підбираючи визначення, які кому до вподоби. І хоча в українській історії такої нечисті завжди вистачало, але у 21 столітті це виглядає особливо дико.

Це ж як треба не любити український народ і свою державу, щоб опуститися до такої ницості?! Хіба хтось може уявити собі щось подібне в будь – якій іншій цивілізованій країні світу?! Адже цей негідний вчинок, а якщо називати речі своїми іменами – то зраду, здійснили представники так званої політичної "еліти" – народні (який цинізм у даному випадку!) депутати України, посланці народу до законодавчого органу держави для відстоювання його інтересів, які отримали депутатські мандати від свого українського народу, проти якого ж і борються, а не захищають, бо звернулися до Парламенту іншої (!) країни, щоб він визнав частину того ж українського народу злочинцями. У даному випадку 148 мерзотників – зрадників (119 регіоналів, 23 комуністи і 6 позафракційних, тобто замаскованих регіоналів), які засідають у Парламенті України, направили листа до Парламенту Польщі, щоб він визнав Волинську трагедію геноцидом польського народу. Хоча добре відомо, що в ній гинули і українці, і поляки. Тому Польща не має жодних підстав вважати жертвами тільки поляків, а українців – тільки різунами. Це – трагедія обох народів, яка має дуже глибокі соціально – політичні корені!

І здавалося, що ця обопільна біда стала гірким уроком для всіх розумних людей по обидва боки кордону, адже ще у 2003 р. був закладений добрий підмурівок у подальші дружні стосунки двох сусідніх народів, основою якого став взаємний компроміс: "Прощаємо і просимо вибачення". Тільки його дотримання не дозволить третій стороні провокувати загострення між Україною і Польщею та отримувати з цього вигоду, як це, на жаль, мало місце не раз у нашій історії.

Так ні, порозуміння між українцями і поляками так налякало "старшого брата", який окопався у Московському Кремлі, що він робить все можливе, спекулюючи на болючих питаннях минулого і використовуючи стару кагебістську агентуру та свою "п'яту колону" в Польщі і в Україні (чого тільки варте нагородження польським кресовим рухом депутата, регіонала – україноненависника, одного із підписантів згаданого вище брудного листа В. Колєснічєнка Хрестом пам'яті жертв геноциду на Волині: дуже дивні вийшли "союзники"), щоб розсварити не тільки українців з поляками, а й не допустити подальшого зближення України з Європейським Союзом (ЄС) і зірвати підписання Угоди про асоціацію з ЄС та Угоди про глибоку і всеохоплюючу зону вільної торгівлі з ЄС, яка є невід'ємною частиною попередньої Угоди (підписання тільки однієї з Угод є неможливим).

Чітка злагодженість дій щодо новітнього розпалювання ворожнечі між поляками і українцями свідчить про наявність заздалегідь розробленого сценарію та єдиного центру управління його реалізацією за допомогою російських спецслужб. І це – не останні їхні активні заходи, і не тільки на цьому напрямку… А тому напрошуються закономірні питання: "Що в цьому плані робить СБУ і чи взагалі щось робить? Чи нею теж керує московська агентура?"

Якщо не відкинути московський сценарій, то можна далеко зайти, адже у 2003 р. вже був досягнутий обома сторонами компроміс, але в 2008 р. польські законодавці визнали Волинську трагедію етнічною чисткою, зараз у 2013 р. – етнічною чисткою з ознаками геноциду, а у 2018 р., слідуючи цій страшній логіці, визнають геноцидом польського народу. І це – глухий кут для обох країн.

Бо загострення стосунків між Польщею і Україною, а звідси – між Україною та ЄС, є очевидною вигодою для Московського Кремля, хоча він і старається діяти дещо скритніше (принаймні щодо відносин України та Польщі), аніж це було напередодні і під час Бухарестського саміту НАТО 2008 р., на якому Україні не дозволили приєднатися до ПДЧ (план дій щодо членства) в НАТО. Тоді теж свою каїнову роль виконала "московська п'ята" колона в Україні.

І тоді, і зараз цю московську агентуру представляють регіонали і комуністи. Тільки нині їхній московський повелитель заставив всіх їх засвітитися шляхом підписання сумнозвісного листа ста сорока восьми негідників, а сам залишився в тіні.

Відносно комуністів, то тут все зрозуміло. Вони були, є і будуть московськими маріонетками. А от регіонали, вдаючи з себе європейців, постали зараз у всій своїй "красі", оскільки їхній володар, себто Віктор Янукович, ані пари з уст щодо зради України своїми однопартійцями та їхніми союзниками – комуністами. Отаку маємо "українську" владу. Хоча всі вони перед вступом на посаду складають Присягу на вірність Україні і присягаються "…виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників".

Тому таким негідникам не повинно бути місця в українському суспільстві, бо вони вчинили державну зраду (ст. 111 Кримінального Кодексу України), а тим, хто їх обирає, має бути соромно. У любій поважаючій себе країні на подібних "діячах" ставлять хрест. І ми всі – українці, які поважають свою Батьківщину і себе, – маємо зробити те ж саме: повна обструкція та зневага будь – де і будь – коли. Україна повинна знати поіменно своїх "героїв" з їхніми домашніми адресами і телефонами (депутати з "Батьківщини", "УДАРу" і "Свободи" мають постаратися), а також "нагородити" їх кримінальним покаранням. Щоб іншим було не повадно. Зрада є найтяжчим злочином в усі часи!

Хоча Москва, "по – братськи", не хоче зупинятися ні перед чим, навіть засвічує свою агентуру, як один з останніх козирів у цій брудній грі, бо втрачає голову і казиться від того, що українці можуть назавжди вирватися з її імперських обіймів, нам своє робить.

Чим швидше Україна позбуватиметься різноманітних прихованих та явних зрадників, яких вистачає в усіх сферах суспільства, в тому числі і в органах влади, тим швидше ставатиме справедливішою, успішнішою, культурнішою, заможнішою, європейськішою. Європа – наш спільний дім. Вступ України до ЄС – це повернення до свого рідного дому!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі