Гапочка влаштувала концерт на зелених "подушках"

На території Національного експоцентру України, в рамках Арт-Пікніку, вечірні безкоштовні концерти тепер часта розвага, 21 червня співала "Гапочка"


Солістка Катя в чорній короткій сукні й три "мушкетери"-музиканти вже готові до виступу. Сценою служить просторий вхід до павільйону №8, навпроти зручні зелені пуфи схожі на велетенські подушки. Можна всістися "по-королівськи" одному, або ж зі своєю парою, як це зробили Олег та Ірина.

Це мій найм'якіший концерт, ще й під відкритим небом, — сміється Олег.

Художник Євген Якшин, картини якого представлені у виставці "White space", що проходить у цьому ж павільйоні, за символічним збігом гітарист "Гапочки".

Гурт молодий, співають з 2007. Катя — солістка, з Хмельницького, приїхавши навчатись до Києва, загорілась ідеєю створити колектив — так і з'явився поп-рок "Гурт Каті Гапочки", нині назва лаконічніша — просто "Гапочка". Поряд з вокалом барабани, клавішні, бас та гітара. Гурт бажаний гість на численних фестивалях.

Мені подобається, як вони звучать, хоча додав би більше драйву, а так це справжня сучасна українська музика. Сподіваюсь, вони залишаться такими ж, не будуть нікого наслідувати, — серйозно говорить чоловік й тримає донечку за руку, та соромиться й ховається за тата.



Літо ж на дворі, — викрикує високий рудий хлопець. "Гапочка" збирається виконати пісню про весну.



Відчуття курорту мене не покидає. Я в Києві, а, здається, що пройдусь трішки від сцени — і море. Пісні дуже романтичні, якраз під перші зорі, — розповідає Аля і йде фотографувати музикантів.

"Гапочку" постійно асоціюють з українською. Послухайте як це звучить іншою мовою, — солістка оголошує першу за вечір композицію російською, згодом звучить ще одна.



Фінальним акордом концерту став великий букет ромашок подарований Каті Гапочці. Останньою співали композицію "Зникаю" і, справді, зникли. Пісні на біс не було, мабуть, гості просили не впевненно, концертні "подушки" надто розслабили.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі