Євген Борісов
Хм... Усе життя - це боротьба. А хто не хоче боротися той... Тому постійно підіймаюся сходами самовдосконалення.
17.06.2013
82

ВО "Свободівська" лицемірність

З 2006 року я почав цікавитися політикою. Десь тоді й почув про ВО "Свобода". Партія викликала повагу, бо презентувала себе, як ідейних націоналістів, що справді переймається долею цілої країни, нації. Та після приходу до місцевих рад, а потім і до верховної я втратив повагу практично до всіх депутатів та чиновників делегованих від партії.

1) У Києві до ВР від "Свободи" пройшов Андрій Іллєнко. Свій рейтинг він підняв на боротьбі із не зовсім легальними забудовами. Під його опікою є група ідейних хлопців "C14", які ризикуючи своєю волею і здоров'ям влаштовують бійки із охороною забудов, нищать паркани на будівництвах, подекуди знищують будівельну техніку й роблять усе, що можуть, щоб будівництво, яке заважає киянам відмінили. Іллєнко подекуди приходить з цими хлопцями на місце події й робить рейтинг. І довгий час я його підтримував за це. Ба більше, навіть зараз підтримую такі його дії. Та от львівські свободівці практично одноголосно проголосували за забудову центральної частини Львова.

На щастя Львів можна назвати зеленим містом, адже тут є багато парків на території міста. Проте депутати не проти зменшити їхню кількість. Чи не виглядає це лицемірним, коли в одному місті члени партії боряться із забудовуванням міста, а в іншому одноголосно голосують за забудову центральної історичної його частини ігноруючи протести мешканців? Додам, що за час діяння ВО "Свободи" у міськраді Львова у центральній та наближеній до центру частині міста збудували торговий центр та 5-типоверхівку у дворі іншого будинку.

Тут списки усіх фракцій Львівської міськради.

2) Свого часу представники ВО "Свобода" проводили марші проти нелегальної міграції. Легально в Україну імігрувати дуже складно, тому по-суті це були марші проти міграції. Я підтримував цю ідею, бо вважаю, що нація має зберігати свою ідентичність у культурному й у етнічному сенсі, а також мовному, ментальному та багатьох інших.

Нещодавно знайшов у мережі цікаву фотографію. У клубі, власником якого раніше був, і підозрюю, що й наразі лишається свободівець, виступає із програмою негр у вишиванці із гурту Шоколадка. Чи не є це лицемірністю? Заявляти про одне, а робити навпаки. Як на мене, то це лицемірство. Але чого не зроблять люди заради грошей?

Виступ відбувався у клубі "Фешн-Клаб", що у самому центрі Львова, позаду пам'ятника Тарасові Шевченкові. Власником клубу є нардеп від "Свободи" Ігор Кривецький. Крім того, нардеп від свободи живе не зовсім, як прості люди, а є представником олігархічної касти, проти якої виступає партія.

3) У ці вихідні був на фестивалі в селі Зашків, де відзначали день народження керівника ОУН Євгена Коновальця. До речі, серед організаторів були й "УДАРівці", лідер яких не зовсім схвально відкликався про ОУН і УПА. Офіційно охороною заходу виступала організація УНСО. Однією із задач УНСОвців було стояти під сценою й не пускати глядачів ближче ніж стоїть паркан. Головними гостями цьогоріч були гурти "От вінта" й "Кому вниз". Свободівці охороною не займались, але коли вийшли головні гурти члени "Свободи" заявили УНСОвцям, що далі вони самі будуть охороняти сцену. Стояти із народом їм було... не знаю як, але вони не стояли із простими смертними, а були за загорожою й танцювали окремо від усіх. Це нагадувало як богообрані Віпи відгородились від бидла. При цьому, коли хтось із бидла намагався пролізти до богообраних, то їх виганяли пояснюючи, що можна схопити по обличчю. Хто був менший розміром, того просто хапали за одяг і віддягували до виходу.

4) Також на фесті познайомився із колишніми свободівцями із Рівненщини. Там більше десятка людей вишли зі "Свободи" через ницість партійного керівництва. В області змінили голову організації. Щоб затвердитись остаточно новий голова вижив із партії трьох поважних людей, котрі займались розбудовою організації протягом останніх кількох років. Невдоволені діями нового керівника свободівці собисто Олегу Тягнибоку у руки передали листа з інформацією про події у області. Тягнибок проігнорував інформацію. Тому наразі "Свобода" втратила більше десятка дієвих людей із Рівненщини.

5) Ще однією причиною негативного ставлення до "Свободи" є інформація про Ірину Сех і дуби. А також інформація про ставлення Тягнибока до своїх однопартійців.

(Зазначу, що наразі ще є кілька свободівців депутатів верховної ради, яких поважаю. Поважаю я їх за їхні вчинки й позицію ще до потрапляння у верховну раду. Наразі мені дуже цікаво чи не змінили вони свої погляди і чи не дарма їх поважаю...)

Мені особисто уже набридли політики, які вважають себе вищими від простого люду. До таких же не щирих людей (хочеться написати ненормативну лексику, але тоді Арсеній Петрович зможе подати на мене до суду, тому бережу свою свободу) можна віднести відомого любителя моркви Сєню Петровича Яценюка.

Минулого тижня познайомився із Романом. Він батько Оксани, яка є матір'ю трьох дітей і хвора на лейкимію. Роман нещодавно їздив до Києва — шукав матеріальну допомогу дочці. Сподівався на чесного депутата й лідера опозиції Яценюка.

"Я цілий день провів у нього в штабі в приймальні. Він прийшов аж увечері. Намагався з ним хоч хвилинку часу поговорити, а він просто проігнорував мене, коли я підходив вітатись. Зробив вигляд, що мене немає. Охорона ближче ніж на півтора метра не підпустила. А за хвилину з кабінету вийшов бритоголовий і сказав, що Арсеній Петрович не має часу зі мною розмовляти й щоб я йшов геть".

Разом із Романом ми з телефону набрали десяток нардепів. На дзвінок відповів лише Геннадій Москаль. Москаль був не багатослівний. Вислухав про проблему і сказав, що зараз вдома й у столиці буде у вівторок. Попросив тоді дзвонити й домовлятись про зустріч. Отакі справи.

Це Оксана зі своїми дітьми: 



їй потрібно 200 тисчя доларів на пересадку кісткового мозку. А єдина мрія - це бачити, як ростуть її діти. Рахунок для допомоги Оксані. Оформлений на її батька.



Довго збирався увесь цей негатив усередині, але зараз уже дістало. Просто дістали усі ті латексні вироби, що потрапили у різні владні структури (від усіх партій і безпартійні) й кладуть свої пеніси на народ. Але ж життя цікава штука, й уже завтра може трапитись, що самі ж "керовніки" отримають чимось по обличчю.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі