Євген Борісов
Хм... Усе життя - це боротьба. А хто не хоче боротися той... Тому постійно підіймаюся сходами самовдосконалення.
05.06.2013
14

Начальник Служби доріг Львівщини обманув мене

30 травня, у четвер, начальник служби доріг Львівщини Тарас Сиротинський проводив прес-конференцію. Вперше на моїй пам'яті. Він довго пояснював чому дороги такі погані й про те, що він має бажання зробити їх гарнішими.

Під час пресухи зачепили тему села Острів, що на Сокальщині. Там через село проходить дорога, яка належить чи то Службі доріг, чи ще якомусь управлінню, але сільрада НЕ має права ремонтувати цю дорогу. Сиротинський сказав, що у суботу, 1 червня, у селі відбудеться нарада з сільським головою про те, що робити із дорогою, й можливо, її передадуть на баланс села.

Зауважу, що дороги, як такої там немає. Подекуди ями просто нереально об'їхати, бо вони  завширшки у всю дорогу й завдовжки кілька метрів.

Просив Сиротинського бути присутній на цій нараді. Зауважив, що до села добиратимусь сам.

- Добре, ви Тані, моїй помічниці скажіть, що маєте таке бажання й вона все зорганізує, - сказав Сиротинський.

Таня з усмішкою просить записати мій номер і нагадати їй у 5ницю. У 5ницю вона сказала, що керівник не відповідає на дзвінки. У суботу, о 10:30 Сиротинський все ж підняв слухавку від мене особисто. Сказав, що нарада буде, але ще не відомо о котрій годині.

Домовляємось, що він мене завчасно повідомить дзвінком. Чекаю до 12:00 і знову передзвонюю. Слухавку впетро не підіймають. Телефоную о 14:00. Не відповідає. Сьогодні середа. Сиротинський не передзвонює, а між тим селяни кажуть, що керівництво львівського автодору приїжджало до села на перемовини.

Як називаються люди, котрі не дотримуються свого слова?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі