Алло, чоловіки, ми шукаємо талантів!

Привіт, мій любий! Це я, твоя віддана, любляча і дбайлива совість. Може, я і сховалась в глибинах твоєї душі, але, я існую!!! Звертаюся до тебе, адже дуже переймаюсь, чому з шляхетного лицаря та делікатного джентльмена, ти знову почав перетворюватися на первісну людину?

Боляче спостерігати за тим, коли сидячи в транспорті, ти відвертаєш голову від дівчини, що біля тебе стоїть. Про нещасних бабусь, навіть і згадувати не буду. Але, ти ж цікавишся молодими та гарненькими представницями слабкої статі. Чому ж боїшся проявити хоч краплю уваги своєї безмежної галантності? О да, ти ж ніколи не пробував постояти на високих    підборах в маршрутці, що трясеться. Диву даєшся, і для чого ці шалені жінки стільки витримують, лише для того, щоб сподобатися тобі.
Ластівка, де ж подівся твій романтизм? Ти ж раніше так красиво вмів завоювати серця дам. На побаченнях з тобою, твоя єдина наче потрапляла в казку. А зараз? Як в тому анекдоті: "...Сонце, барабан, пішли..." Скажу відверто, цієї осені такий підхід же не актуальний.
Моє сонечко, чому ти перестав дбати про свою другу половинку? Вона ж так мріє покласти голову на твоє сильне плече, відчути себе пір'їнкою в сильних руках. А що замість цього їй доводиться робити. Носити важкі сумки, ставати в господарстві і електриком, і сантехніком, і вантажником...
Котик, а що трапилось з твоєю манерою спілкування? Ці непристойні слова паразити, так не личать твоїй посмішці. Коли ти заправляєшся алкоголем або наркотиками - очі стають дикими та демонічними. Мені стає так соромно, що я в тебе є. Твої вчинки гірші навіть собаки, яка хвора на сказ. Ти намагаєшся кулаками вирішити всі проблеми, можеш навіть підняти руку на жінку. Так не правильно! Не можна ображати тих, хто слабкіший за тебе.
Моя рибка, ти переконуєш мене, в тому, жінки що самі в усьому винні. Невже? Я звичайно погоджуюсь, що на твоєму шляху зустрічались і негативні персонажі. Але, всім нам просто треба знаходити в усьому поганому щось світле. Можливо, в дечому, ти і сам був винен. Та не зачиняйся у темній сирій коробці під назвою – помста. А навпаки, постався із розумінням, подумай, що    інші також мають незагоєні рани на серці.
Мій сильний, благородний, найчудовіший чоловік на землі! Сподіваюсь, що цей монолог хоч би на краплинку відкрив тою душу на шлях до кохання. В тебе так багато попереду щасливих та світлих моментів. Повір, якщо ти будеш трошки ніжніший та дбайливіший, в твоєму житі все може змінитися. А якщо щось буде не виходити, я завжди поруч з тобою. В будь-який момент, ти можеш розраховувати на мудру пораду своєї совісті.

Дата 2005-10-17 00:00:00

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі