Елена Марченко
Журналіст черкаського відділу "Газети по-українськи". Пишу про все потроху
19.10.2012
5

Як я захищала родину нардепа!!!

Доки сам нардеп захищав виборців... Та чому, власне, у прокуратури істерика....

Кандидат в народні депутати по 200-ому виборчому округу Богдан Хмельницький на своєму сайті виклав інформацію, за якою до нього звернулася журналістка Олена Марченко і повідомила, що "підручні" Антона Яценка погрожують його родині.

Відповідну заяву з вимогою перевірити цей факт Богдан Хмельницький направив у прокуратуру на ім'я прокурора Руслана Рєзніка.

Журналіст видання "Газета по-українськи" шокована інформацією. Стверджує, що стала жертвою піару.

"За версією Богдана Хмельницького, виходить поки він по селах ловить та знімає на відео агітаторів, котрі буцім-то купують голоси виборців – виходить, що я в цей самий час захищаю його родину?" - Запитує Олена Марченко.

Журналістка два роки працює з кримінальною тематикою. Стверджує, що правозахисник і кандидат Богдан Хмельницький її використав.

"Якщо теоретично уявити, що людина знає про можливий замах, і передає цю інформацію третій зацікавленій особі – значить ім'я інформатора треба приховати, – пояснила Олена Марченко. – Богдан Хмельницький прямо вказує моє ім'я. Та посилається на мене. Якби я й надала йому таку інформацію – це означає, що він "підставив" мене. Богдан Хмельницький позиціонує себе, як правозахисник, радить звертатися до його приймальні всім, хто потребує правового захисту. А насправді відверто зізнається, що я захищаю його родину, а він замість подяки – підставляє мене та розголошує ім'я. То який сенс його правозахисної діяльності тоді?"

Ще більш шокувала Олену Марченко наступна заява Богдана Хмельницького про те, що до нього звернувся один з штабістів Антона Яценка та розповів про ймовірний замах на Хмельницького з боку Яценка.

"Це суперечить будь-які логіці, – зазначила журналістка. – Знову ж таки теоретично, якщо уявити, що хтось планує замах на Хмельницького, то навіщо планувати замах ще й на його доньку?"

Олена Марченко пояснила, що двічі була в штабі Богдана Хмельницького, як журналіст.

"Гадаю, штабісти вже не знати, що б написали аби тільки пропіаритися. Якщо міркувати логічно і вірити Хмельницькому, то він щойно "здав" двох людей, котрі попередили його про небезпеку. Бо той же Хмельницький стверджує, що уся міліція і прокуратура перебувають під Яценком. А значить підписав двом людям смертний вирок, виходить", – відзначила Олена Марченко.

Богдан Хмельницький згідно його автобіографії вступив до столичного ВУЗу на юридичний факультет лише минулого року.

У прокуратурі, куди звернулася сама журналістка, нічого пояснити не змогли.

Пообіцяли узяти свідчення всіх сторін.

"Ми поки що не готові говорити і брати свідчення. Бо у працівників прокуратури трапилася істерика після відразу двох заяв Богдана Хмельницького. Ми й досі не можемо прийти в себе від сміху." - анонімно у приватній розмові заявив один з працівників прокуратури.

У Олени Марченко ряд питань до Богдана Хмельницького: Богдане, хіба ж можна так підставляти людей, котрі здають Вам інформацію про замах на Вас, дорогого? Ви в курсі. як правозахисник, що за це люди можуть головою поплатитися? Вам серед виборчого піару виходить як - байдуже до цього? Головне піаритися, а правозахисна діяльність та захист людей як - уже потім, після піару для Вас іде?

___________________________________________________________________________

P.S. Я під столом

Кілька днів тому штаб Богдана Хмельницького виклав відео, в якому мене звинувачують у "чорному" піарі на користь провладного кандидата Антона Яценка. Я подала до суду за наклеп. Сьогодні за логікою штабістів я особистий кілер Яценка, і він ставить мене до відома про замахи. При чому, я негайно, замість того, аби виконати доручення ніби-то "шефа" - біжу до Хмельницького і розповідаю йому ситуацію....

Хрєновий з мене, видать, кілер....

Чесно кажучи, навіть часу не хочу витрачати на подання всіх судових заяв і решту пояснень чи тяганин.

Хочу звернутися до читачів - якщо вже хтось стикався з "правозахисною" діяльністю Богдана Хмельницького - пишіть в коментарі.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі