"НА ЗАХИСТ ВІКТОРА ЮЩЕНКА!!!!!"

Шановні друзі!!!!
Високоповажна патріотична громадо Кривбасу!!!!

28- жовтня,ми зробимо вибір,вибір ,який визначить подальший розвиток України на найближчи 5 років.
Очевидно,у вас одразу ж -виникло питання,а за кого ж голосувати нам- українцям,адже,як відомо проукраїнські сили беруть участь у виборчих перегонах 4-ма фронтами на чи в крайньому разі ,сили ,що іменують себе такими.
Як відомо,це: "УДАР", ВО"Свобода",ВО"Батьківщина" та СПС"Наша Україна".....
Та одразу скажу, мій вибір і вибір українців однозначний-це політична партія"Наша Україна".Адже саме об"єднання трьох політичних сил на базі партії "Наша Україна" відображає дійсну патріотичну платформу українців,а не декларативну,чим власне кажучи і займаються інші політичні сили.
Вже неодноразово доводилося стикатися з брехливою пропагандою ,як опонентів так і колишніх союзників,мовляв ідеї у нас у хороші,але бачте ми не прохідні,бо кажуть доки Ющенко очолюватиме список,доки й зазнаватимемо поразки.Але відразу виникає риторичне запитання:"А чи зараз нам краще,при новій-старій антиукраїнській владі,чи краще в соціальному,духовному,врешті -решт в НАЦІОНАЛЬНОМУ аспектах нашого життя?".
Мабуть колишні союзники скажуть:"Так Ющенко ж винен,адже він здав Україну Януковичу,бо бачте закликав своїх виборців не голосувати в 2 турі." Можливо ....і є його вина ....,але не моральна....не провина перед Батьківщиною....,а суто технічна,просто його виборці вирішили інакше!!!."
Та й до речі,ганьблять його соратники по партії,бачте погано керував,тепер усі побігли до Юлі,час покерувати з нею...
А знаєте друзі,у мене питання,а де ж були ці яценюки та гриценки,катеренчуки та кармазіни,наприклад в році 2007,коли вони браво маршували разом з Ющенком на парламентські вибори в прохідній частині НСНУ"Наша Україна"...?Хіба вони не знали про конфлікт Ющенка і Тимошенко,чому тоді не заявили чіткої позиції...?Та ні....бачте..,депутатське місце дорожче....-за людську совість...Хоча навіщо дарма себе і вас дурити,яка там совість?.
Чи болить душа в сусіда Януковича по дачі,пана Яценюка за українську мову,так як вона болить у Віктора Андрійовича Ющенка,мабуть ні!
Це показали події в парламенті і під ним...багато біганини,шуму,галасу,і обіцянок і результату-нуль...
Пам"ятаю пана Яценюка,який з усією щирістю української душі бив себе в груди і говорив,що це лише якась там тактична помилка,що бачте провладні шулери з банди Януковича нечесно провели голосування....,що бій ми програли,але ні в якому разі,не програємо війни...а що маємо?
Полум"яно на захист мови виступав і Кличко,і бачте каже"Вчу українську мову,роблю успіхи в цьому напрямку!!!"Х-м...та що там,якихось двадцять років Незалежної України,для цього зовсім мало часу,аби знати рідну мову"Хоча,хіба вона не існувала до того?Ну ,що ж"дякуємо"Віталію за "ведмежу послугу!!!."
А...навздогін по темі...там...під Українським Домом...лишились небайдужі активісти, вірни сини і доньки України,лишились самі ,напризволяще -без палких опозиційних політиків,і лише намет Української народної партії,як був там від початку так і є,і ще наші побратими- кунівці, чим могли , тим і допомагали протестуючим від початку акції і досьогодні.О це і є боротьба за українське,це і є позиція, незалежно від політичної кон"юктури.
І де радикальна"Свобода",де системна боротьба з владою?Ви запитаєте в мене,чи я проти "свободівців"?Ні !!!Однозначно ні!!!Хіба я можу бути проти тих ,хто сповідує такі ж принципи?Але я проти того,аби патріотичну молодь сьогоднішнє керівництво ВО"Свобода" використовувало в своїх політичних цілях,які жодним чином не співпадають з цілями, які ставило перед собою керівництво ОУН.
Зате цілі, які ставив пред собою Віктор Ющенко ,дуже часто цілком відповідали ідеології ОУН. І ще...на відміну від голослівних заяв соїх колишніх союзників він їх виконав...
По безлічі великих міст і маленьких сіл стоять пам"ятники жертвам Голодомору та політиних репресій,було надано звання Героїв України Бандері та Шухевичу,відновлено гетьманський Батурин....і ще купа-купа добрих справ Віктора Ющенка!!!
Ну то,що українці-ЗАДУМАЄМОСЬ!!!!
З повагою,українець з Кривого Рогу,Рінат Ковбасюк!!!!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі