Ексклюзиви
пʼятниця, 06 грудня 2019 05:51

Злодій загубив кросівок у будинку

45-річного ­Кьортіса Оффісера із Бірмінгема у Великій Британії засудили до чотирьох років в'язниці за пограбування будинків. Чоловік загубив кросівок на місці злочину. Його знайшли за ДНК.

З початку літа тривала серія крадіжок. Поліція каже, що злодій стежив за будинками. Коли господарі їхали на відпочинок, обкрадав їхні домівки.

— Оффісер вліз у будинок, — розповідає прокурор Пол Вітфілд. — Раптом повернувся гос­подар. Помітив, що двері в сад відчинені. Каже, кілька разів перевіряв їх перед тим. У будинку почув, як Оффісер лаявся. Побачив його в кухні. Між чоловіками почалася бійка. Оффісер утік, але загубив кросівок. Експерти знайшли ДНК злочинця.

Він причетний до крадіжок у 20 будинках. На суді пояснив, що недавно вийшов із в'язниці. Хотів знайти роботу, але йому всюди відмовляли.

— Друзі не хотіли спілкуватися, — скаржиться Кьортіс. — Однокласники робили вигляд, що не впізнають. Мене судили за збройне пограбування. Але я відбув покарання. Мав прекрасні стосунки з офіцером поліції. Красти почав, щоби мама не зрозуміла, що маю проблеми з грішми. Вона у мене старенька і хвора. Мені шкода, що так усе склалося.

Зараз ви читаєте новину «Злодій загубив кросівок у будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути