Ексклюзиви
пʼятниця, 25 лютого 2011 01:30

Зіона Чана має 39 дружин

— Мені 67 років, але почуваюся, ніби 18, — говорить індієць Зіона Чана. — Я щасливець, що можу піклуватися про всіх своїх дружин. Їх у мене 39.

Має 94 дитини і 33 онуки. Каже, що не планує зупинятися й шукає нових дружин. Родина живе в 4-поверховій будівлі в гірському селі Бактванг. У будинку 100 кімнат. У спальні, що сусідить із кімнатою чоловіка, живе наймолодша дружина. Коли в нього з'являється нова, попередня переселяється до якоїсь із дружин. Подружні обов'язки жінки виконують по черзі. Найчастіше Зіона запрошує до себе у спальню наймолодшу з дружин. Індієць розповідає, що деколи за день кличе семеро-восьмеро жінок.

— Його будинок нагадує великий гуртожиток. Дім завжди наповнений людьми, — говорить односелець Чана. — У них є все, щоб не виходити з власного подвір'я. Мають свою школу, майстерні. Вирощують рис, овочі й фрукти. Звели кілька хлівів для свиней і курятник. Цілий день щось готують, варять, перуть.

За хатні справи відповідає найстарша дружина — 69-річна Затіангі. Вона стежить за молодшими жінками, щоб старанно виконували свою роботу. Пральних машин родина не має. Пояснюють, що шкода електроенергії. Затіангі виконує обов'язки шеф-кухаря і куштує приготоване перед подачею.

— На вечерю треба зварити багато страв, щоб вистачило всім. Стандартна — складається з 30 курчат, 60 кілограмів картоплі чи майже 100 кілограмів рису. Їжу готують у великому казані на вогні на подвір'ї.

Чоловіки — діти Зіони — працюють столярами.

— Ми можемо самі себе забезпечити. Від уряду не потребуємо ні копійки, — каже господар.

Зіона очолює секту "Чана", яка дозволяє мати стількох дружин, скільки чоловік хоче. Індієць розповідає, що був такий рік, коли він гуляв на 10 власних весіллях. Більшість жінок з бідних родин чи сироти.

— Зіона — господар дому. Ми всі поважаємо його і любимо. Він найкрасивіший чоловік у селі, — каже 35-річна Рінкміні.

Розповідає, що 17-річною познайомилася з ним під час ранкової прогулянки.

— Наступного дня він надіслав мені лист. Розрізала конверт, а там аркуш із кількома реченнями. Просив, щоб стала його дружиною. Батько був проти. Казав, що Зіона має вже цілий гарем. Мати переконала його, щоб дав згоду на шлюб. За 18 років я жодного разу не пошкодувала, що погодилася.

Зіона Чана мріє про подорож до Штатів. Каже, нова дружина буде американкою.

Зіона Чана має 39 дружин
Зараз ви читаєте новину «Зіона Чана має 39 дружин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути