пʼятниця, 14 грудня 2012 00:45

Жінка загубила у меблевому магазині рідкісну мавпу

Автор: фото з сайта www.cbc.ca
  Перехожий розглядає макаку в кожушку в передмісті Торонто у Канаді
Перехожий розглядає макаку в кожушку в передмісті Торонто у Канаді

Відвідувачі магазину меблів "Ікеа" в передмісті канадського Торонто, штат Онтаріо, знайшли на автомобільній стоянці мавпу. Була одягнена в теплий баранячий кожух і підгузок. Доки перехожі фотографували тварину, її власниця робила покупки.

— Я помітила її першою. У неділю після обіду приїхала вибрати собі диван. Припаркувала авто на верхньому рівні стоянки. Виходжу і бачу попереду малу макаку в кожусі. Вона визирала з-за машини. Я спочатку не повірила власним очам, подумала, що божеволію, — каже Стефані Їм, жителька Торонто.

Найбільше всіх дивувало, що мавпа була тепло одягнена. За мить тварина почала кричати.

— Виглядало так, наче свариться з нами чи щось пояснює. Було сумно, але ніхто нічого не розумів, — каже Стефані.

Навколо тварини почали збиратися перехожі. Дехто фотографував мавпу, хтось намагався спіймати. Урешті один покупець повідомив працівників "Ікеа". Охоронці магазину загнали налякану мавпу у вестибюль. Спіймали біля ліфта і викликали поліцейських. Ті передали тварину в притулок. Ветеринари пояснюють, що це рідкісний вид макак-резус.

За кілька годин власниця мавпи, адвокат із нерухомості Ясмін Накуда, почала її шукати. Сказала, що макаку звати Дарвін і їй 7 місяців. Поліція виписала жінці $240 штрафу, оскільки у штаті Онтаріо заборонено тримати мавп удома. Ясмін заплатила штраф, проте вимагає, щоб їй повернули улюбленця.

— Я йому потрібна, як дитині потрібна мати, — каже. — Дарвін більш ніж ручний. Його треба годувати з пляшки і тричі на день міняти підгузки. При цьому він постійно має бути біля мене. Я його беру на роботу, він зі мною спить і їсть, приймає душ і ходить по магазинах.

Зараз ви читаєте новину «Жінка загубила у меблевому магазині рідкісну мавпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути