вівторок, 01 грудня 2009 18:09

Жовті трусики врятують від кризи

— Урятувати від похмурої кризи можуть жовті трусики, — каже 37-річний Даніель Гольт, менеджер американської компанії білизни "Вікторіас Сікрет". — Віднині ми забороняємо носити жінкам бежеву, сіру чи білу білизну. Що яскравіший колір — то більша ви модниця.

У Нью-Йорку компанія показала колекцію жіночої білизни, яку носитимуть 2010-го. На подіум вийшли 20 найкращих моделей світу з 1,5-метровими крилами за спиною. За це дівчат назвали янголами.

— Крила важать більше 5 кілограмів, — каже 28-річна бразильська модель Алессандра Амбросіо. — Але одягти їх було головною умовою показу. Деяким дівчатам пощастило. Їм дісталися крила з надувних кульок. А мені почепили найважчі — пластикові, з пір"ям і діамантами.

У Алессандри найдовші ноги в Південній Америці — 118 см. Вона виходить у малинових латексних панчохах. Взута в босоніжки на 12-сантиметрових підборах.

— Аби натягнути панчохи, довелося змащувати ноги косметичною олією, — скаржиться. — Але латекс найбільше збуджує чоловіків.

2010-го будуть модні бюстгальтери з поролоновими вставками. У них груди видаватимуться більшими. Дизайнери радять жінкам відмовитися від трусиків із заниженою талією.

— Ми за сексуальність, — пояснює Даніель Гольт. — Великі груди це еротично. А коли боки перетискають занизькі трусики — ні.

Фішкою показу стали корсети поверх білизни. До чорного ліфчика радять одягати червоний корсет, до коричневого — зелений. Наймодніші — вкорочені, їхня довжина сягає останнього ребра.

— Назручніші корсети з мережива та оксамиту. У такому тіло дихає, а оксамит ще й приємний на дотик, — каже Даніель. — Колись корсети робили кілограмів на 10. У жінок через це боліли спини. Сучасний важить не більше кілограма. Його можна одягти на роботу, побачення, прогулянку.

Зірка фотосесій у стилі "ню" австралійка 26-річна Міранда Керр показує білизну для дівчат-підлітків. При зрості 175 см має об"єм грудей 85, талії — 58, стегон — 90 см. Виходить у трусиках і бюстгальтері з написами. А потім перевдягається в комплект із синьої картатої джинси. На ногах — плетені панчохи з бомбонами. Міранда двічі ставала дівчиною року чоловічого журналу "Плейбой". Знялася оголеною у понад 15 фотосесіях.

Останньою виходить американська модель 31-річна Маріса Міллер. На ній — чорний бюстгальтер, розшитий нитками із золота та блакитними діамантами. Вартість речі — $3 млн. Ніхто з відвідувачів не виказує бажання її купити. За лаштунками Маріса передає бюстгальтер охороні.

Хайді Клум вийшла на подіум після народження четвертої дитини

Показ відкрила німецька супермодель 36-річна Хайді Клум. 9 жовтня вона народила доньку Лу Сулолу.

— Лу — моя четверта дитина. Вона з"явилася на світ через годину після початку переймів. Пологи були легкими, але більше народжувати не хочу. Лу буде моєю останньою дитиною, — каже Хайді. Від чорношкірого співака Сіла вона має хлопчиків-близнюків. Її  донька Лені — від менеджера перегонів "Формула-1" Флавіо Бріаторе.

Хайді ходить у прозорому бузковому корсеті. Її ноги прикриває пишна спідниця зі жмутів білого тюлю.

— Одягати занадто відверту білизну я посоромилася. Поки не зовсім у формі. У 31 рік, після перших пологів, навіть у їжі себе не обмежувала. Тепер сиджу на низькокалорійній дієті, п"ю багато води та щодня тренуюся. Але кілограми не хочуть покидати моє тіло.

Зараз ви читаєте новину «Жовті трусики врятують від кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути