Ексклюзиви
четвер, 07 лютого 2008 18:04

Вєрка Сердючка стала персоною року в Росії

Вєрка Сердючка стала персоною року в Росії

Вєрку Сердючку визнали персоною року за версією російської премії "З.Д. Евордс". Вона конкурувала зі співаками Аллою Пугачовою, Миколою Басковим, стилістом Сергієм Звєрєвим та продюсером Максом Фадєєвим.

Премію Сердючці вручив журналіст Артур Гаспарян, який колись роздув скандал із Вєрчиної пісні "Лаша тумбай". Гаспарян розчув ці слова як "Раша, ґуд бай" ("Росіє, прощавай"). Через це виступ Сердючки на фестивалі "Слов"янський базар" вирізали з ефіру телеканалу "Росія".

— Сердючка стала міжнародним скандалом, — хвалиться 34-річний артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки. — Пугачова відкрила радіо "Алла". Фадєєв створив групу "Серебро", яка посіла третє місце на "Євробаченні". А Звєрєв побував на всіх програмах, окрім хіба що "Спокойной ночи, малыши".

— Багато говорили про те, що Сердючці в Росії оголосили бойкот. Та ми в Москві маємо по десять виступів на місяць, — розповідає "ГПУ" менеджер Данилка Ігор Клінков.

Данилко дописує новий альбом. Хоче презентувати його наприкінці лютого.

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка стала персоною року в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути