Ексклюзиви
пʼятниця, 07 грудня 2007 18:19

"Воскреслого" Джона Дарвіна заарештували

Британська поліція в середу заарештувала 57-річного Джона Дарвіна, якого протягом кількох років вважали мертвим.

Чоловік зник безвісти 2002 року під час спуску гірською річкою неподалік рідного міста Хартпул у графстві Клівленд. Рятувальники знайшли лише розбите каное Джона. Наступного року суд визнав його мертвим. Оскільки життя Дарвіна було застраховане, його дружина Енн отримала значну компенсацію.

Але на початку тижня зниклий Дарвін несподівано з"явився в одному з поліцейських відділків британської столиці. Він назвав своє ім"я, прізвище та інші особисті дані. При цьому заявив, що не пам"ятає подій останніх семи років. Припустив, що його можуть розшукувати.

— Судячи з зовнішнього вигляду, Дарвін довгий час перебував за кордоном, — говорить представник поліції. — У нього сильна засмага, яку неможливо отримати в Англії.

Тоді чоловіка не стали затримувати. Відразу ж зв"язалися з його синами Ентоні та Марком. Обоє неймовірно зраділи поверненню батька. Але на днях знайома Дарвіна знайшла в Інтернеті фотографію 2006 року, на якій Джон із дружиною були в компанії директора американської турфірми.

Після цього Енн Дарвін зізналася: протягом усіх цих років вона знала, що її чоловік живий. Подружжя організувало загибель, щоб отримати компенсацію від страхової компанії. Діти справді вважали Джона мертвим. Після арешту вони не хочуть більше спілкуватися з батьками.

— Ми збентежені через усю цю історію, — говорять Ентоні та Марк. — Якщо зізнання нашої матері правдиві, ми дійсно стали жертвами великої афери. Як вона могла стільки років приховувати, що батько живий?

Зараз ви читаєте новину «"Воскреслого" Джона Дарвіна заарештували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути