середа, 15 серпня 2007 17:29

Володимир Путін уперше роздягнувся на людях

Автор: фото: REUTERS/РИА Новости
  Президент Росії Володимир Путін на риболовлі у Республіці Тува
Президент Росії Володимир Путін на риболовлі у Республіці Тува

Президент Росії Володимир Путін, 54 роки, і князь Монако Альбер ІІ, 49 років, проводять відпустку в Республіці Тува у Сибіру. Путін запросив князя, щоб віддячити йому за підтримку російської заявки на проведення зимової Олімпіади у Сочі 2014 року.

Перші особи Росії не приїжджали у ці місця з 1994 року. Тамтешні мешканці кажуть, що візит Путіна став для всіх несподіванкою. Місцеві чиновники про приїзд президента нібито дізналися з телепередач.

Спочатку Путін і Альбер ІІ поїхали до фортеці Пор-Бажин. Тут до них звернулися батьки 10-місячної тяжко хворої дівчинки із села Кунгуртуг. Президент Росії відразу ж відправив туди лікарів МНС, а тоді надав один зі своїх вертольотів, щоб дівчинку доправили до лікарні.

Після екскурсії фортецею відпочивальники вирушили у 48-кілометрову подорож на човнах по Єнісею. Під час сплаву князь і президент зупинилися, щоб порибалити. Путін позував перед камерами, роздягнений по пояс, демонструючи добру фізичну форму. Це перші знімки президента в такому вигляді.

Перед об"єктивами телекамер Путін телефонував по мобільному голові ФСБ Миколі Патрушеву, щоб вислухати звіт про розслідування теракту на залізниці між Москвою і Санкт-Петербургом. Перед журналістами він давав вказівки виконувачеві обов"язків міністра охорони здоров"я та соціального розвитку Володимирові Стародубову.

— Путін зараз постає перед нами в двох іпостасях — у ролі дуже популярного президента країни і в ролі національного лідера,— пояснює президент Фонду ефективної політики Гліб Павловський. — Позиція Путіна збережеться і після 2008 року, у разі якщо президентом стане хтось інший.

За останніми соцопитуваннями, політику Путіна підтримують до 70% населення країни.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Путін уперше роздягнувся на людях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути