пʼятниця, 18 листопада 2016 00:35

Весілля готували вісім режисерів

Індійський політик Джанардхана Редді витратив на весілля доньки $74 млн. На наші гроші це 2 млрд грн. Організовували шоу вісім голівудських режисерів. Для церемонії створили величезні декорації в стилі стародавніх індуїстських ­храмів.

Запрошення гості отримали в позолочених скриньках із вмонтованим відеоекраном. На ньому переглядали проморолик події. Наречена позувала в нарядах від відомих дизайнерів, нареченого оточували п'ять білих коней.

Святкували у Бангалорському палаці. Для бенкету на території комплексу побудували спеціальне селище. Весілля тривало п'ять днів. Присутніх розважали зірки, катали в розкішних каретах, запряжених волами. Захід охороняли 300 поліцейських зі службовими псами, а також 3 тис. приватних охоронців.

Весільне вбрання нареченої коштувало $2,5 млн. Прикраси обійшлися ще в $12,4 млн.

У соцмережах весілля розкритикували як "непристойну демонстрацію багатства".

— Пройдіться передмістям нашої столиці, — говорить журналіст Раджі Вашистан. — До вас одразу вчепляться сотні голодних дітей. У лікарню страшно заходити. Індія — країна жебраків. Зараз ще й деномінація. Не всі встигають поміняти гроші. Соромно, коли хтось викидає мільйони на вітер.

Редді є вугільним магнатом і одним із найбагатших політиків Індії. Був міністром штату Карнатака. Відсидів три роки у в'язниці за звинуваченням у корупції. Рік тому його звільнили під заставу.

Зараз ви читаєте новину «Весілля готували вісім режисерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути