середа, 17 жовтня 2007 16:36

Весілля доньки президента охороняли 2000 поліцейських

Автор: фото: REUTERS/Kayhan Ozer
  Президент Туреччини Абдула Гюль із дружиною Харюннісою (ліворуч) на весіллі їхньої доньки Кюбри Гюль із бізнесменом Мехметом Сарімермером (праворуч)
Президент Туреччини Абдула Гюль із дружиною Харюннісою (ліворуч) на весіллі їхньої доньки Кюбри Гюль із бізнесменом Мехметом Сарімермером (праворуч)

Минулої неділі донька президента Туреччини Абдули Гюля 22-річна Кюбра Гюль вийшла заміж за Мехмета Сарімермера, 29 років. Він є впливовим бізнесменом і має багато зв"язків у ділових та політичних колах турецької столиці. Президент Гюль — його близький друг.

Урочиста церемонія відбулася в Стамбулі. На ній були присутні 4500 гостей. Шлюб зареєстрував мер столиці Кадір Топбас. Свідками з боку нареченої стали колишній спікер парламенту Бюлент Арінк та прем"єр-міністр Тайїп Ердоган.

Щоб доставити усіх гостей із міста Кайзері, уродженцем якого є Абдула Гюль, турецькі авіакомпанії організували сім додаткових рейсів. Привітати доньку президента прилетів також мер Кайзері з дружиною.

Щоб гарантувати безпеку президентської родини та гостей, під час церемонії чергували 2 тис. поліцейських. Для кращого контролю над ситуацією в палаці, де відбувалися урочистості, встановили 114 відеокамер. Увечері в маєтку Аділь Султан біля Босфору пройшов святковий прийом для 200 родичів молодих.

Весілля Кюбри Гюль та Мехмета Сарімермера спочатку планували на 22 липня цього року. Однак перенесли на жовтень через хворобу батька нареченого та позачергові президентські вибори, на яких і переміг Абдула Гюль. До того він був міністром закордонних справ.

Зараз ви читаєте новину «Весілля доньки президента охороняли 2000 поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути