понеділок, 14 липня 2008 16:54

У світі залишилося 100 неодружених мільярдерів

На Землі, за підрахунками американського журналу "Форбс", живе 1125 мільярдерів. 100 з них не були одруженими.

Наймолодші самотні мільярдери — 24-річний американець Марк Цукерберг та його ровесник, німецький принц Альберт фон Турн унд Таксіс.

Цукерберг заробив гроші чотири роки тому, коли навчався у Гарвардському університеті. Він створив соціальну інтернет-мережу "Фейсбук". Нині цей сайт коштує майже $2 млрд.

Німецький принц Альберт фон Турн унд Таксіс походить із давнього заможного роду. У XV ст. його представники започаткували першу європейську поштову службу. Альберт став мільярдером у 18 років, отримавши у спадок кілька мільярдів доларів та 30 тис. га землі.

Неодружені також мільярдери Сергій Брін, 34 роки, та Михайло Прохоров, на рік молодший за нього. Брін народився у СРСР. Коли хлопчикові було 6 років, переїхав із родиною до Сполучених Штатів Америки. Там він створив пошукову систему "ґуґл". Нині його статки оцінюють у $7,3 млрд.

Росіянин Михайло Прохоров, голова компанії "Норільський нікель", володіє $19,5 млрд. Якось він посперечався із друзями, що одружиться до 42 років. Однак російський мільярдер досі одинак.

— Одружуся, коли зрозумію, що зустрів свою справжню єдину любов, — каже він. — Хочу прожити з цією людиною усе життя і померти в один день.

Зараз ви читаєте новину «У світі залишилося 100 неодружених мільярдерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути