Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2008 17:22

У Росії продають горілку для жінок

— Зазвичай жінки п"ють менше горілки, ніж чоловіки. Але з продуктом, розробленим спеціально для них, ми сподіваємося це змінити, — говорить Наталія Шуміліна, директор із маркетингу компанії "Дейрос".

Компанія випустила горілку для жінок "Дамская". Виробники кажуть, що спеціальні технології дозволили розробити особливий, полегшений напій спеціально для представниць слабкої статі. "Дамская" має 40% і п"ять різних смаків, серед яких ваніль, лайм і мигдаль.

— Росіянкам потрібен був власний напій, — розповідає Ігор Володін із "Дейросу". — У Москві є рожеве таксі виключно для жінок, сріблясті сигарети, але не було горілки. У цій країні більше діабетиків, ніж алкоголіків. Проте ніхто не забороняє рекламувати шоколад.

Деякі громадські діячі та медики негативно сприйняли ідею створення подібної горілки.

Головний санлікар РФ Геннадій Онищенко звинуватив виробників продукту в "рафінованому цинізмі й людиноненависництві" і припустив, що наступним кроком стане горілка для немовлят.

— І взагалі жінка, яка п"є горілку, не лише шкодить здоров"ю, а й огидно виглядає, — впевнений Онищенко. — Жіночі напої — це шампанське та біле вино.

"Дейрос" планує продавати півмільйона пляшок "Дамской" щомісяця. Найбільш успішною російською маркою вважається горілка "Путінка". Щомісяця продають 8 млн пляшок цього напою.

Зараз ви читаєте новину «У Росії продають горілку для жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути