Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2007 18:08

У найстаршої матері у світі виявили рак

67-річну іспанку Марію дель Кармен Бусада де Лара вважають найстарішою матір"ю у світі. Рік тому вона народила двох синів. Персоналу клініки набрехала про вік — інакше їй не дозволили б народжувати.

Нещодавно в Марії діагностувли рак.

— У мене серйозна хвороба, дуже серйозна. Нині я почуваюся добре, однак ніколи невідомо, як буде завтра, — сказала жінка під час телевізійного шоу. — Мені багато хто дорікає, що я повелася безвідповідально. Мовляв, мої діти стануть сиротами ще до підліткового віку. Однак я жодної хвилини не жалкувала про те, що народила їх.

Рішення жінки народжувати критикували не лише лікарі, а й близькі. 74-річний брат Марії Мануель сказав, що їхня мати від такої новини, напевно, перевертається в могилі.

Марія народила Крістіана та Пау після лікування від безпліддя у приватній клініці Барселони. За курс жінка заплатила майже $60 тис. Народжувати вирішила після смерті 101-річної матері Євгенії, за якою доглядала останні 20 років. Каже, що нині її діти здорові.

— Я завжди хотіла бути матір"ю. Однак так і не зустріла правильного чоловіка. Нині я маю двох чудових синів. У них є дядько та хрещений батько. Вони ніколи не залишаться самі. Я би дуже хотіла, щоб усіх дітей світу любили так, як я люблю своїх синів, — говорить Марія.

Зараз ви читаєте новину «У найстаршої матері у світі виявили рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути