вівторок, 16 січня 2007 19:05

У Мілані пройшов Тиждень високої моди

Демонстрація колекції 65-річної британки Вів"єн Вествуд на тижні високої моди в італійському Мілані нагадувала зустріч дивних ковбоїв. Моделі були у капелюхах, довжелезних плетених светрах фіолетового кольору та військових чоботах. А лосини чи штани звисали на них, наче підгузники.

Сама Вествуд стала дизайнером, коли одружилася з менеджером рок-групи "Секс Пістолс" Малькольмом МакЛареном. Її перші творіння включали такі елементи, як ланцюги від велосипедів і туалетних бачків, леза для бритв, шпильки, собачі нашийники. До того Вів"єн працювала вчителькою початкових класів. Вона розповіла, що дуже любила свою роботу. Зізнавалася також, що хотіла б моделювати лише простий одяг, наприклад футболки.

Італійську модельєрку Донателлу Версаче на створення нової колекції чоловічого одягу надихнув особистий секретар Папи Римського Бенедикта XVI 50-річний отець Георг Ґаенсвайн. Через привабливу зовнішність в Італії його називають "гарний Георг". Він любить грати в теніс і літати на літаках.

Версаче представила костюми темно-сірого кольору. Комір жакетів має таку ж форму, як і в католицьких священиків. Модельєрка пояснила, що хотіла показати чоловічу силу розуму, а не м"язів.

Одяг з колекції дизайнерів Дольче і Ґаббана нагадував костюми астронавтів. Деякі моделі ледь стримували посмішку, коли виходили на подіум у сріблястих широких штанах і куртках.

Зараз ви читаєте новину «У Мілані пройшов Тиждень високої моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути