пʼятниця, 11 травня 2012 05:30

У Китаї дітей переробляють на пігулки

У понеділок в аеропорту південнокорейської столиці Сеул митники перехопили контрабандну партію пігулок із північно-східного Китаю. До їх складу входила людська плоть.

Перевізники кажуть, що не цікавилися складом препаратів.

Партії таких пігулок почали масово перехоплювати з серпня 2011-го. Конфіскували понад 17 тис. пілюль, які на 99,7% складаються із засушених дитячих тіл. У магазинах китайської медицини в Кореї одна така капсула коштує до 50 тис. вонів, це 352 грн.

Багато південних корейців вважають їх панацеєю від усіх недуг. Вірять, що капсули продовжують життя. Лікарі кажуть, ефект зворотний. Мертва людська плоть містить хвороботворні бактерії.

— Їх вживають найчастіше етнічні корейці, які переселилися до Південної Кореї з Китаю. Розподіляють пігулки між знайомими, у громаді переселенців. Контрабандою провозять у літаках у ручній поклажі чи просто пересилають поштою в конверті, — кажуть на митниці.

У лікарів північно-східного Китаю є домовленість із фармацевтичними фірмами. Останнім передають тіла абортованих і мертвонароджених дітей. Їх зберігають у холодильних камерах, доки не наберуть потрібної кількості. Потім тіла поміщають у мікрохвильові сушки. Висохлу плоть подрібнюють і розфасовують у капсули. До порошку додають трави, щоб приховати справжні інгредієнти. Подібним чином роблять препарати з плаценти.

Щороку близько 13 млн китаянок роблять аборти.

У Південній Кореї існує великий попит на продукцію китайської медицини. Часто люди через інтернет замовляють подрібнені роги носорога. Такі таблетки вживають від головного болю. Популярні також пеніси тюленів і ведмежі жовчні міхури, які нібито підвищують потенцію.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї дітей переробляють на пігулки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути